1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12. SINIF 2. DÖNEM ÖĞRETMEN KARNE GÖRÜŞÜ 2024: Öğretmen Karne Görüşleri Veda! Başarılı Başarısız Öğrenciler İçin Karne Görüşleri

2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin bitmesine sayılı gün kala karneler hazırlanmaya başladı. 14 Haziran Cuma günü karnelerini alıp yaz tatiline çıkacak öğrenciler için heyecanlı bekleyiş başladı. Öğretmenlerin hem başarılı hem başarısız öğrencileri için kaleme alacağı görüşler araştırıldı. İşte 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12. sınıf başarılı / başarısız öğrenci karne görüşü..

1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12. SINIF 2. DÖNEM ÖĞRETMEN KARNE GÖRÜŞÜ 2024: Öğretmen Karne Görüşleri Veda! Başarılı Başarısız Öğrenciler İçin Karne Görüşleri

14 Haziran Cuma gününü iple çeken milyonlarca öğrenci için heyecanlı anlar başladı. Karne töreni yapacak olan öğretmenler arama motorlarında 4. sınıf 2. dönem karne görüşleri veda araştırması yapmaya başladı. Bir yandan başarısız zayıf öğrenciler için karne görüşleri arayan öğretmenler bir yandan da başarılı öğrencilere odaklandı. Sene sonu karne görüşleri lise, ortaokul ve ilkokul örnekleri geldi. İşte birbirinden anlamlı ve özel karne öğretmen görüşü örnekleri 2024..

BAŞARILI ÖĞRENCİLER İÇİN KARNE GÖRÜŞLERİ

Derslerde gösterdiğin üstün performans ve azim gerçekten takdire şayan. Başarılarının artarak devamını dilerim.

Sınıf içindeki liderliğin ve arkadaşlarına örnek oluşun, seni farklı kılan özellikler arasında. Bu özelliklerini gelecek dönemlerde de görmek bizleri mutlu eder.

"Gösterdiğin çaba ve gayret, senin ne kadar başarılı ve odaklanmış bir öğrenci olduğunu gösteriyor. Bu başarılarını sürdürmene ve daha da ileriye taşımana inanıyorum.

Son derece başarılı geçen ikinci dönem için seni tebrik ediyorum. Senin daha fazlasını yapacağını biliyorum

Biricik yavrum, başarılarınla beni çok mutlu ettin. İyi tatiller! Üstün başarılarının devamını dilerim.

Seni tebrik ederim. Zeki, çalışkan ve arkadaşlarına iyi örnek oluyorsun. Başarılarının artarak devam etmesini dilerim.”

BAŞARISIZ ZAYIF ÖĞRENCİLER İÇİN KARNE GÖRÜŞLERİ

Derslerde bazen zorlandığını görüyoruz ancak pes etmemen ve mücadele etmen, senin ne kadar güçlü bir birey olduğunu gösteriyor. Bu azimle her türlü zorluğun üstesinden gelebilirsin.

Akademik potansiyeline ulaşman için daha fazla çaba göstermelisin. Planlı çalışma ve düzenli ders çalışma alışkanlıkları edinmen gerekiyor.

Derslerine ilgisi ve katılımı yüksek. Dersleri anlamaya çalışıyor. Ancak, zaman yönetimi konusunda biraz daha çalışması gerekiyor.

Öğrenme sürecinde karşılaştığın zorluklar karşısında zaman zaman yılmış olabilirsin, ancak her zaman destek olmaya hazırız. Yeni dönemde daha iyi olacağına inancımız tam.

Sadece akademik başarılarınla değil, aynı zamanda empati ve yardımseverliğinle de örnek bir öğrencisin. Bu değerli özelliklerini gelecek dönemlerde de görmek bizleri mutlu edecektir.

Kaynak: Şermin Temur