1 Ağustos kova dolunayı ve burçları bekleyen etkiler

Tuğba Bıçaklıoğlu

Tuğba Bıçaklıoğlu

Tüm Yazıları

@astrosiron77

Tuğba BIÇAKLIOĞLU

Ağustos ayının ilk günü İstanbul saatiyle 21 31 de Kova burcunun 9. Derecesinde dolunay deneyimleyeceğiz.

Dolunaylar tamamlanma ve bir şeylerin ortaya çıkması, olgunlaşması enerjisini taşırlar. Dolunay günlerinde kimliğimiz benliğimizi temsil eden güneş ve duygularımızı ihtiyaçlarımızı temsil eden Ay karşıtlık yaptığı İçin dolunayların 1-2 gün öncesinde duygusal karmaşa içinde hissedebilir, gergin ve huzursuz olabilir, Uyku sorunları yaşayabiliriz. Dolunaylar ve yeni aylarla hayatımızdaki birtakım olaylar gerçekleşir ve tamamlanır. Etkisini bir hafta öncesinden almaya başlayıp bir sonraki yeni ay ya da dolunaya kadar hissederiz. Ancak gündemlerimiz yoğunlukla 2 gün önce ve 2 sonrasında Dolunay sabit bir burçta olduğu İçin en çok etkiyi sabitler olan kova boğa akrep Aslan özellikle bu burçların 5-13 derecesinde yerleşimleri olanlar alacaktır.

Kova burcunun 9. Derecesinde deneyimleyeceğimiz bu dolunayla her birimiz kişisel anlamda özgürleşme ihtiyacında olacağız, biraz içimize dönüp gerçekçi bir şekilde sorgulamayla bugüne kadar yaptıklarımızı, yapmadıklarımızı irdeleyebilir, sınırlarımızın dışına çıkmak kalıplarımızı ve ön yargılarımızı yıkmak isteyebiliriz. Bazılarımız içinde bulunduğu depresif durumu abartılı bşr şekilde çevresine yansıtabilir.

Dolunayla birlikte hayalleri idealleri yetenekleri doğrultusunda güçlü ve kararlı hareket edenler, başkaları ne der diyerek kendini kısıtlamayanlar, tamamen isteklerine odaklananlar, ideallerini gerçekleştirme doğrultusunda başarılı olacaktır.

Dolunay an haritasında Mars ve Jüpiter tam pratik uyumlu açıda şans ve fırsatlar doğrultusunda harekete geçenler, azimle kararlı net ve en ince detaylarıyla analiz edip planlamalarla ilerleyenler maddi ve manevi olumlu bir sürece girebilirler.

Dolunayla birlikte bir çoğumuz aniden gelişecek sürpriz gelişmelerle, özdeğeri, öz sevgisiyle ilgili şifalanmalar yaşayabilirler.

An haritasında Venüs’ün ay düğümleriyle uyumlu açıları ilişkiler anlamında tamamlanmalar getirirken, en çok kendi değerimizi kimde ne kadar olduğumuzu sorgulatabilir. Bugüne kadar bizi üzen yaralayan şeylerin temelinde önce kendimizi sevmek ve gerçekleştirmek olduğunu görecek bir çoğumuz.

Genel anlamda 6-12 aksında olan dolunay bilinç altımız, gizli kalmış bir takım konular, arkamızdan dönen olaylar, hastaneler, hapishaneler, günlük rutinlerimiz, çalışma hayatımız, sağlımız, evcil dostlarımız konularını gündemimize taşıyabilir.

Dünya genelinde baktığımızda kova burcu toplumsal olayları, grup ve toplulukları, insan haklarını, buluşları, yenilikleri, reformları, uzay, hava yolları, uçakları, hava olaylarını, teknolojiyi, bilimi, isyanları, parlamentoyu, kulüpler dernekler, astronomi, astroloji gibi konularda gündemler yenilikler getirebilir. Dolunayın ev yerleşimi sebebiyle salgın hastalıklar, yiyecek içecek satılan yerler, memurlar, çalışan kesim, sağlık sektörü, hastane, bakım evleri, mahkumlar, azınlıklar, sosyal devlet kurumları, büyük baş hayvanlar konularında gündemler, olaylar ve yenilikler, düzenlemeler duyabiliriz.

Türkiye genelinde baktığımızda dolunay Türkiye haritasının 2/8 aksında yerleşiyor. Bankalar, borsa, maliyeti, fiyatlar, vergiler, gıda, gayrimenkul, borç ve kredilerle ilgili gündemler verebilir.

Dolunay a medikal olarak baktığımızda Kova ve Aslan burçları kalp damar sağlığı, tansiyon, omurga sorunları, dolaşım sorunları varisler, kramplar, sinirlilik, özellikle Aslan burcunun sekiz dokuz derecesi yanmalar, yanıklar, kova burcunun bu dereceleri ise kan problemleri anemiyle alakalıdır bu hassasiyetlerimiz tetiklenebilir.

Dolunayın genel etkileri bu şekilde şimdi tek tek burçları nasıl etkiliyor bakalım. Öncelikle yükselen burcunuz, sonra güneş burcunuza göre dinleyebilirsiniz.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Sevgili Koç burçları ve Yükselen Koçlar 11. Evinizde deneyimleyeceğiniz bu dolunayla hayalleriniz idealleriniz gruplar ve topluluklar arkadaşlarınız gündeminiz olabilir. Kariyeriniz çalışma hayatınız konusunda karar vermek durumunda kalabilir bu doğrultuda yön değişimleri yaşayabilirsiniz. Bazıları İçin kariyer konularında sonlanmalar ve yeni başlangıçlar olabilir. Gruplara topluluklara hitap eden bir girişimde bulunmak isteyebilir, yeni projeler, dernekler, vakıf, kulüp ve gruplar içerisinde olabilirsiniz. Özellikle Ağustos ilk haftası zihinsel fikirsel ve iletişimsel konularda zorlanmalarınız, konuşmak iletişimde olmak istemediğiniz bir süreç olabilir. Maddi konularda yeni fırsatlarla biraz daha rahatlayacağınız, çocuklar, hobiler, eğlence hayatı, sağlığınız, tatil vb konularda harcamalarınızın da artabileceği bir süreç olacaktır. İlişkiler konusunda geçmişten gelen gündemler, olaylar kişiler konusunda bazı tamamlanmalar yaşayanlar olabileceği gibi mevcut flörtlerini ileriye taşıyanlar ya da tamamlanmalar sonlanmalar yaşayanlarınız da olabilir. Geçmişte arkanızdan konuşulan bir takım konular kulağınıza gelebilir, bu sebeple arkadaş çevrenizde ayıklamalara gidebilirsiniz. Dolunay hayatınıza güzel tamamlanmalar getirsin.,

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Dolunayla birlikte kariyer toplum önü statünüz ailenizle ilgili gündemleriniz olabilir. Kariyerinizde biraz daha özgür arayışlar içerisinde olduğunuz bu süreçte mantığınızla en doğrusunu seçmek isteyeceksiniz. Bazılarınız kendi girişimlerini kendi işini kurmak isteyebilir. Ağustosun ilk haftası itibariyle ilişkiler çocuklar spekülatif yatırımlarınız konularında problemler yaşayabilirsiniz bazılarınız ilişki evlilik ortaklık konularında zorlanmalar ve krizlerle kararlar alarak kendilerine yeni yollar çizmek isteyebilirler. Arkadaşlarınızla, sevdiklerinizle iletişimsel çatışmalar, sorunlar, blokajlar yaşayabilir, birtakım ayıklamalar yapmak isteyebilirsiniz. Ev yuva aile konularında yaşanan bir takım sorunlar tekrar karşınıza çıkabilir, evinizi dekore etmek isteyebilirsiniz. Harcamalarınızı kısıtlamak, müsriflikten kaçınmanızı tavsiye ederim. Dolunayın ışığı İle güzel tamamlanmalar dilerim .

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili ikizler dolunay 3/9 aksınızda Ağustosun ilk haftası seyahat, tatil, yurtdışı konularıyla ilgili gündemleriniz olabilir. Bazılarınız yarım bıraktığı ya da yeni bir eğitime başlarken bazıları da e ticaret, sosyal medya, lojistik, dış ticaret, yayıncılık, turizm eğitim alanlarında, yurtdışı yada farklı bir şehirde yeni kariyer fırsatları yakalayabilirler. Eşinizin ailesi, uzak akrabalarınızla da gündemlerinizin olduğu bu süreçte bazı iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Bazı yükselen ikizler aile içinde ya da kariyerinde kıstırılmış hissederek üzerindeki blokajlardan kurtulmak İçin harekete geçebilir kendilerini kısıtlayan zorlayan konularda yeni fırsatlar karşılaşabilirler. Kimileri de yeni kariyer olanakları ya da eğitim kaynaklı şehir, ülke değişimi yapmak isteyebilirler. Ağustos ayında Evlilik ortaklık konularındaki krizleri çözenler olabileceği gibi bu alanlarda sonlanmalar yaşayanlarınız da olabilir. Güzel ve kolay tamamlanmalar dilerim.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Sevgili Yengeçler dolunayla birlikte miras, nafaka, ek gelirler, eş geliri konularında gündemleriniz olabilir. Vergi, borç, kredi, kredi kartlarınız, ameliyat ve operasyon konularında da gündemlerinizin olabileceği bu dolunayla birlikte bazılarınız da ortaklı ticari faaliyetlere girişebilirler. Ağustos ayının ilk haftası seyahat, eğitim planlarınızda akşama kardeşlerle problemler, trafikte sorunlar yaşanabilir. Aracınızın bakımlarını yaptırmanızı tavsiye ederim. İkili ilişkiler, ortaklık evlilik konularında iletişim sıkıntıları ve buna bağlı krizler yaşanabilir. Ağustos ikinci haftası itibariyle harcamalarınız konusunda dikkatli olmanızı tavsiye ederim arkadaşlarınızla alacak verecek mevzuları bu konularla ilgili beklenmeyen gündemler olabilir. 12/13 Ağustos itibariyle Ağustos sonuna kadar, kariyer fırsatları, terfi bağlantılı gelir artışları yaşanabilir. Bazıları İçin ek gelir yeni gelir kaynakları oluşturarak sorunlarını çözme gündemleri olabilir. Kariyer alanına giren kuzey ay düğümü henüz kendi işini girişimini yapmayan yengeçlere bir buçuk yıl boyunca fırsatlar vererek, kariyer ve maddi hedeflerinde destekleyecektir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

Sevgili Aslanlar ve Yükselen Aslanlar bu dolunayla birlikte ilişkiler ortaklıklar alanında gündemleriniz olabilir. İlişkilerinizde özgürlüğü abartabilir bu sebeple sorunlar yaşayabilirsiniz. Bazıları İçin yeni bir aşk kapıyı çalarken bazılarınız İçin eski eş, eski sevgiliyle konuları tekrar ele alıp çözmek ve devam etmek yönünde kararlar olabilir. Bazı Aslan burçları mevcut devam eden ortaklıklarında problemler yaşarken, kimileri de yeni ortaklık fırsatlarıyla karşılaşabilirler. Kariyer alanında maddi anlamda fırsatlar, terfi zam gibi gündemleriniz olabileceği gibi yeni fırsatlarla karşılaşabilir, birtakım kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Ağustos un ilk haftası maddi konularda kararsızlıklar, zorlanma ve blokajlarla karşılaşabilirsiniz. Borç vergi kredi konuları gündeminiz olabilir buralarda yapılandırmalarla sorunlarınızı çözebilirsiniz. Aile üyelerinizden birinin ya da sizin sağlık sorunları, görünüm estetik kaynaklı gündemleri olabilir. Sağlık, çalışma ortamı kaynaklı bir takım zorlayıcı gündemleriniz olabileceği gibi, yalnız kalmak inzivaya çekilmek istediğiniz bir süreç olabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Sevgili Başaklar sağlık, çalışma ortamı, günlük rutinleriniz, evcil dostlarınız bu dolunayla birlikte gündeminiz olabilir. Çalışma temponuz ve günlük rutinlerinizin arttığı bu süreçte iş ortamında bazı gerilimler yaşamanız olası. Bu problemlerin sizin için artık dayanılmayacak noktaya geldiği süreçte sürpriz gelişme ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bazı başaklar rutin sağlık kontrollerini yaptırırken bazıları da evcil dostlarının sağlığıyla ilgilenebilirler. Ağustosun ilk haftası özellikle ilişkileriniz, evliliğiniz, ortaklıklarınızda anlaşılamadığınızı düşünebilir, konuşmak ve iletişimde olmak istemeyebilirsiniz. Hatta Araya sınır koyduğunuz kişiler olabilir. 12. Evinizde gerileyecek Venüs retrosuyla Bazı başaklar arkalarından dönen gizli kapaklı yürütülen birtakım konuları öğrenecekleri, ilişkileri, ortaklıkları, evlilikleriyle ilgili beklentilerini karşılamayan hayal kırıklıkları yaşadıkları bir sürece girebilirler. Bazıları için platonik aşklar, gizli aşklar söz konusu olabilir. Dolunayın ışığının aydınlattığı bir süreç dilerim.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Sevgili Terazi ve Yükselen Teraziler, oldukça flörtöz olduğunuz, özgür ve bağımsız ilişkiler içinde olmak istediğiniz bir sürece giriyorsunuz eski flörtlerden dönüşler yaşayanlarınız olabileceği gibi yeni bir ilişkiye de başlayanlarınız da olabilir. Mevcut ilişkisi ve flörtü olanlar arkalarından dönem birtakım konuların ortaya çıkması sebebiyle problemler yaşayabilirler. Ay ortasına kadar spekülatif yatırımlarınızda sizi zorlayan durumlar olabileceği gibi, çocuklarınız, eğlence, tatil, hobileriniz sebebiyle harcamalarınız artabilir. Venüs retrosu 11. Evinizde gerçekleşecek eski bir idealinizi gerçekleştirmek için harekete geçmek isteyebilir, arkadaş ve sosyal çevrenizde arkanızdan konuşulanlar ya da konuştuklarınız ortaya çıkarak problemler yaşayabilirsiniz .10 Ağustos maddi konularda yeni fırsatlar spekülatif yatırımlarda kazançlar oluşabilir. Kuzey ay düğümünün 7. Evinize geçmesiyle ortaklıklar ve ilişkiler alanınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz Ağustos ikinci haftası itibariyle hayallerinizi ideallerinizi gerçekleştirmek adına topluluk ve gruplara hitap eden yeni başlangıçlar yapabilir, bu çalışmayı ortaklı yürüyebilirsiniz. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Dolunayın güzellikler getirmesini dilerim.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Sevgili Akrep ve yükselen Akrepler dolunayla birlik ev yuva aile konularında gündemleriniz olabilir, bazı krizli durumlar neticesinde yol ayrımına girebilir bu alanlarda yeniliklere ve daha özgür hareket etmeye yelken açabilirsiniz. Bazıları için aile olma konusunda ani kararlar ve fırsatlar gelişirken eski eş eski ilişki konusunda kararlar ve tamamlanmalar süreci olabilir. Bu süreçte bazılarınız İçin Gayrimenkul alım satımı, aile üyelerinin sağlık sorunları gündemleri olabilir. Dolunayla birlikte kariyerde bazı kadın figürler ya da otoritelerle beklenmedik gündemleriniz olabilir. Yaşanan sorunları abartabilir kariyerinizle ilgili yeni arayışlara girebilirsiniz. Bazılarınız eski iş yerlerinden ya da eski başvurduğu kurumlardan dönüşler alabilirler. 10 Ağustos itibariyle Ağustos sonuna kadar yeni bir işe başlayabilirsiniz. İlişkileriniz flörtlerinizde sorunlar yaşayabilir ilişkiyi ve nereye gittiğini sorgulayabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar eski partnerlerden dönüşler olabilir. Arkadaşlarınız, sosyal çevrenizde bir takım iletişim problemlerinin yaşandığı bu süreçte yollarınızı ayırdığınız gruplar ve arkadaşlıklarınız olabilir.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Sevgili Yay ve Yükselen Yaylar Dolunayla birlikte 3/9 aksınız etkileşim alıyor. Kardeşleriniz, yakın çevreniz, eğitimler, seyahatler, aracınız, ticari potansiyeliniz gündemleriniz olabilir. Bu tarihlerde seyahat edebilir, yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bazılarınız kendi girişimlerini yapmak istediği bu süreçte bürokratik ve maddi birtakım engellere takılabilirler. Kardeşleriniz ve yakınlarınızla ilgili bazı konularda tamamlanmalar yaşayabilir, bazılarınız yakın çevresi ile sorun yaşayarak ayıklamalara gidebilirler. Ağustosun ilk haftası kariyer, evlilik, ortaklık, anlaşma ve sözleşmeler konularında bazı sorunlar engeller ve blokajlarla karşılaşabilirsiniz. Bazılarınız İçin Yurtdışı, başka şehirde yeni bir kariyer fırsatı, ya da mevcut işyerine bağlı olarak şehir ülke değişimi gündemleri olabilir. Bazı Yaylar eğitimlerini tamamlarken, bazıları da yarım bıraktıkları bir eğitime tekrar başlamak isteyebilirler. Güzel tamamlanmalarınızın olduğu bir dolunay dilerim.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Sevgili Oğlaklar ve yükselen oğlaklar dolunay 2/8 aksınızda gerçekleşiyor

maddi geliriniz, varlıklarınız, özdeğeriniz gündemleriniz olabilir. Eski bir borcu yapılandırabilir beklediğiniz miras ya da bir para gelebilir. Nafaka ek gelir eş geliri konularında gecikmeler ve sorunlar yaşayanlar olabileceği gibi kredi çekmek isteyenleriniz de olacaktır. Temmuzun son iki günü Ağustos ayının ilk haftası seyahat, eğitim, ticaret, kardeşler, yakın çevre, trafik, aracınız, teknolojik cihazlarınız konularında sorunlar blokajlar ve problemlerle karşılaşabilir, bu alanlarda sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz. Bazı oğlaklar için tekrar eden sağlık sorunları ya da estetik kaygıları sebebiyle operasyon ameliyat gündemler olabilir. İkinci haftadan itibaren Eylül’ün ilk haftasına kadar ekstra gelirler alanındaki sorunlarınızı çözmüş olacaksınız. Kariyeriniz bağlantılı ekstra gelirler, prim, sosyal haklarınız konusunda olumlu gelişmeler artışlar yaşanabilir. Eş geliri, ortaklı ticari gelirleriyle ilgili artışlar yaşayanlarınız olabilir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

Sevgili Kova ve Yükselen Kovalar dolunay burcunuzda ve bu dolunayla birlikte dış görünüşünüz, sağlığınız, yetenekleriniz ön planda.. Fiziksel anlamda radikal değişimlere açık olduğunuz bu dolunay sürecinde sıra dışı yapacağınız değişimleri Venüs retrosu sonrasına bırakmanızı tavsiye ederim. Bir diğer yandan ilişkiler, ortaklıklar, evlilikler konularında özgür olmak ve hayatınızla ilgili yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Venüs 7. Evinizde retro hareketiyle evlilik ortaklık ve ilişki alanında bir süre sizi ne istediğiniz ne istemediğiniz konularında sınayacak. Bazılarınız bu süreçte bu konularla ilgili ani beklenmedik onaylar ve gündemler yaşayabilirler. Ağustos ilk haftası ve sonu bazılarınız ilişki, ortaklık ve evliliklerinde sonlanma kararı alırken bazıları da ortaklık evlilik yapma kararı alabilirler. Bazı Kovalar tutku dolu yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Açık düşmanlıklar alanınızdan etki aldığınız dolunayla tekrar eden deneyimler yaşayabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmemeniz gereken bir dönem. Dolunayın ışığı üzerinizde olsun.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

Sevgili Balık ve Yükselen Balıklar, dolunay kontrol dışı dediğimiz 12. Evinizde gerçekleşecek. Dolunayla birlikte bilinçaltı korku ve kaygılarınız tetiklenebilir, geleneksel düşünce ve kalıplarınızdan uzaklaşarak yepyeni fikirler üreterek yeni başlatacağınız konuların hazırlıklarına başlayabilirsiniz. Bu süreçte hastane ve rutin kontrol gündemleriniz, ziyaret ya da refakatçiliğiniz olabilir. Bazıları kendilerinden saklanan konuların ortaya çıkması sebebiyle içe dönebilir, yalnız kalmak isteyebilirler, bazı balıklarda dinlenebilecekleri bir tatile çıkmak isteyebilirler. Ağustos ilk haftası ve sonu itibariyle yeni bir iş yeni bir birim yeni bir çalışma ortamı söz konusu olabilir. Bazı balıklar eski bir rahatsızlıklarının tetiklenmesi sebebiyle yeni bir tedaviye başlayabilirler. Ağustos ayında Evcil hayvan sahiplenenler olabileceği gibi, evcil dostlarının rutin bakım ve tedavilerini yaptıranlarda olacaktır. İlişkiler, ortaklıklar, açık düşmanlarınızla ilgili zorlayıcı süreçlerin de olduğu bu dolunay da iletişimde sorunlar yaşayabilir bu konularda akışta kalmak isteyebilirsiniz. Dolunayın ışığının her alanda şifalandırması dileklerimle..

31 TEMMUZ 6 AĞUSTOS HAFTASI GÜNLÜK ENERJİ AKIŞLARI

4.8.2023

Güne iyimser, yardımsever hislerle başlayabiliriz.

Dini konular, eğitim gündemi, seyahat, yurt dışı ve resmi evrak gibi konularla ilgili gündemler yaşanabilir. Ufak tefek sakarlıklar, ani öfke kontrol edeme durumu yaşanabilir biraz dikkat edelim. Ev veya iş ortamınız da taşınma veya eşya değişimi gibi gündemleriniz olabilir.

5.8.2023

Bugün kendinizi daha özgüvenli, hareketli, enerjik hissedeceksiniz. Fakat kontrolsüz, düşünmeden, aceleci kararlar ve hareketlerden kaçının. Ani öfkeli parlamalar ve sonrasın da hemen pişman olma durumları yaşanabilir. Sağlıkta baş ağrıları, kan da enfeksiyon gibi durumlar olabilir.

6.8.2023

Gün genelinde kendimizi huzurlu hissedeceğiz. İlişkilerimiz de özellikle eril ve otorite kişilerle oldukça uyumlu ve sevgi değer anlamında fazlasıyla ilgi görecek ve gösterebileceğiz.

Küslükler, kırgınlıkların düzeltilebileceği bir gün.

Ayrıca ortaklıklar, maddi konular ile ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşanabilir.

KOÇ BU HAFTA ÇALIŞMA ALANIN DA ÜŞENGEÇ

BOĞA BU HAFTA HAYALLERİ İSTEKLERİ İÇİN PLANLAR YAPIYOR

İKİZLER BU HAFTA KARARSIZ VE KARİYER ALANIN DA FAZLA YOĞUN

YENGEÇ BU HAFTA FAZLA KURUNTULU SEYAHAT ETMEK İSTİYOR

ASLAN BU HAFTA MADDİ KAYGILAR YAŞIYOR

BAŞAK BU HAFTA İLİŞKİSİNİ SORGULUYOR

TERAZİ BU HAFTA UYKUSUZLUK VE SAĞLIK KONULARIYLA İLGİLENİYOR.

AKREP BU HAFTA HAYALLERİ BEKLENTİLERİNİ SORGULUYOR

YAY BU HAFTA AİLE İLİŞKİLERİN DE SIKINTI YAŞIYOR.

OĞLAK BU HAFTA FAZLA CİDDİ İLİŞKİLERİNE MESAFE KOYMAK İSTİYOR.

KOVA BU HAFTA KARARSIZ ÖZ DEĞERİNİ SORGULUYOR.

BALIK BU HAFTA DEDİKODULAR, SEVİMSİZ İNSANLARLA UĞRAŞIYOR.

Duygu GÜNEYSU

@astrologyduygu

ŞANSLI BURÇLAR

AŞK

BOĞA, ASLAN, AKREP, BALIK

PARA

KOÇ, BAŞAK, TERAZİ, KOVA

KARİYER

İKİZLER, YENGEÇ, YAY, OĞLAK

Duygu GÜNEYSU

@astrologyduygu

31 Temmuz 2023

Numerolojik olarak rengi 9

Günün rengi ; beyaz, platin ve gümüş

Masumiyetin,saflığın rengidir.Bugün uzlaşmacı yönünüzü geliştirin. Temizlik yapmak için uygun birgün, evinizi, dolaplarınızı, iş yerinde çalışma alanınızı o zaman kolaylıkla olsun. Kendinizi kısıtlanmış hissinden arınmaya niyet edin. Tüm olumsuz düşüncelerden, yaşanmış olumsuz durumlardan tamamlanmaya ve derslerimi aldım. Yoluma sevgiyle devam ediyorum. Son ve başlangıç , dengeli ilerleme, ying yang dengesini aktifleştirin

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

1 Ağustos 2023

Numerolojik olarak rengi 7

Günün rengi ; menekşe moru

Baş ağrısı, zihinde doluluk hissi, stres içinde olduğunuzu hissediyorsanız , menekşe moru, duyguları manevi olarak sakinleştirirken, geleceği, hayal gücünü ve rüyalarımızı temsil eder. Meditasyonlarınızda ya da inancınıza göre dua ederken zihni sakinleştirmek için kullanabilirsiniz. Endişe ve kaygılardan arınmak için rahatlatıcı etkisi vardır.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

2 Ağustos 2023

Numerolojik olarak rengi 8 bereket günü

Günün rengi ; pembe ve gold

Verimlilik, başarı ve genişleme günüdür. Finansal konularla ilgilenmek ve hayır işleri yapmak için ideal birgün. Başarıyı , şükürle dengele daha fazla başarı hayatının her alanına gelir. Bolluk ve refah etkileri ile frekansını artır. Bugün bereketinizi çoğaltma etkisinden yararlanın, güzel niyetlerle kumbaranıza bir miktar para biriktirebilirsiniz. Bütçenize uygun miktarda para burada bir sembol, Cüzdanınıza veya kumbaranıza pirit veya sitrin taşı da koyabilirsiniz

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

3 Ağustos 2023

Numerolojik olarak rengi 9

Günün rengi ; beyaz, gümüş veya platin

Bugün uzlaşmacı yönünüzü geliştirin. Yapmaya tereddüt ettiğiniz cömertlikleri yapın. Uzun süredir askıda olan işlerinizi bitirin. Planlama ve düşünce gücünü arttırır. İstikrarı ve devamlılığı temsil eder. Huzur ve güven verir.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

4 Ağustos 2023

Numerolojik olarak rengi 1

Günün rengi ; kırmızı

Yapmayı düşündüğünüz değişikliği yapın. Hedeflerinize ulaşmak için planınızı gözden geçirin ve buna göre davranmaya başlayın. Yenilik yapma zamanı harekete geçin. Hedefinize odaklanın , ulaşmak için adım atacağınız yolda güvenle ilerleyin.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

5 Ağustos 2023

Numerolojik olarak rengi 2

Günün rengi ; turuncu , kahverengi

Sosyalleşme ve iletişimin artacağı birgün. İlişkilerinizde uyumlu ve dengeli olabilmenizi kolaylaştırır. Kendinizi daha özgür ve güvende hissetmenizi sağlar. Hayattan keyif alabilirsiniz. Ayrıca suçluluk duygusu hissedenler , kendi içsel motivasyonunuz için hem de ilişkilerdeki denge için bugün özellikler turuncu rengi kullanmaya özen göstersinler.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

6 Ağustos 2023

Numerolojik olarak rengi 3

Günün rengi ; sarı

Mutluluk, neşe, canlandırıcı renktir. Odaklanmaya, çalışmaya ve bilgiyi hatırlamaya yardım eder. İletişim ve yeni fikirleri hayatımıza bağlamayı ve açıklamak bakımından etkilidir. Yaşanmış tecrübeleri , deneyimleri idrak için bir sonraki adıma hazırlık yapmanızı kolaylaştırır.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

31 Temmuz 2023

Karşılaştığın problemleri kolaylıkla çözebilirsin. İşle ilgili sıkıntıları yaratıcı fikirlerle çözebilirsin. Gün içinde eski bir anınız tetiklenebilir. Çevrenizdeki kadınlarla ilgili üzücü bir durumu paylaşabilirsiniz. Bu durum kendinizi kurban psikolojisine girmenize sebep olabilir. Güçlü yanlarınıza yapabildiklerinize odaklanın. Kazancınızla ilgili ani gelişmeler olabilir. Çalışıyorsan yeni iş planlaması yapabilir. Yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

01 Ağustos 2023

Çalışma ortamındaki arkadaşlarınla gerginlikler olabilir , yanlış anlaşılma yaşayabilirsiniz. Kendiniz ifade etmekte sıkıntı yaşanabilir. İçsel olarak huzursuzluk olabilir. Arkanızdan söylenenleri duyabileceğiniz bunun için önce düşünüp sonra konuşmaya dikkat. Otorite figürleriyle (eş,baba, patron vb) gerginlik olabilir. Duygusal tepki verebilirsiniz.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

02 Ağustos 2023

Ev kazalarına ve sakarlıklara dikkat ediniz. Huzursuz ve alıngan olabilirsiniz. Annenizle veya kadınlarla tartışmamaya özen gösterin. Pozitif düşüncede kalmakta fayda var. Sizden yaşça büyük kişiler kendi düşünce ve doğrularını kabul ettirmeye çalışabilir. Gülümsemeye çalışın. Gün içinde özgüveni nasıl güçlü olacağını anlamalısın. Çekimserlik yaşadığın konuyu bulmalı ve onaylanma korkunun üstüne gitmelisin. Kendine güvenmeyi öğrenmelisin. Kendi fikirlerini rahatça edebilirsin. Tabi bunu yaparken yıkıcı değil yapıcı olmalısın. Çalışan için yoğun birgün olabilir.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

03 Ağustos 2023

Kendinizle kalmak isteyebilirsiniz. Herşey üstüme geliyor diyebilir , her sıkıntı beni buluyor dediğiniz bir süreç. Psikojik olarak yorucu bir gün olabilir , unutmayın ki herşey gelip geçici… Günlük rutininizde isteksiz olabilirsiniz. Bir şey yapmak istemeyebilirsiniz. Seçimler yapmak zorunda kalabilir ve ikilem yaşayabilirsiniz. Uyumlu olmanın yollarını aramak gerekiyor. İlişkilerde kadersel ayrılıklar yaşanabilir. Bağlı olduğunuz sosyal grup, toplumsal kuruluş vb.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

04 Ağustos 2023

Kendinizi daha cesur girişken hissedebilirsiniz. Girişimci yönünüz baskın yalnızca duygusal olarak aceleci olmamakta fayda var. Sağlık kontrollerini ihmal etmeyin. Değişik ve ani beklenmedik haberler alabilirsiniz. Ani kararlar da alabilirsiniz. Duygusal ikilem yaşabilirsiniz.Kadınlarla ilgili haberler veya kadın sanatçılarla gündem olabilir. Ayrıca anlaşma yapacaklar paranın nasıl ödeneceği ile ilgili belirsizlik olabilir.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

05 Ağustos 2023

İçsel olarak huzursuzluk olabilir. Başkalarının düşüncelerine çabuk aldanabilirsiniz. Araştırmadan her habere ve söylenene inanmayın. Çelişkili konuşmalar veya açıklamalar olabilir. Bazı sırlar açığa çıkabilir. Medya , ulaşım, eğitim ve çocuklarla ilgili gündem olabilir.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

06 Ağustos 2023

İçsel olarak öfke patlamalarına dikkat ediniz. Tartışma ve kavgadan uzak kalmakta fayda var. Evcil haycanı olanlar kontrollerini yaptırmayı ihmal etmeyin. Bütün olmayı anlayabilmek önce duyguları anlayabilmekten geçer. Anlaşılabilmek ve anlayabilmek kendini değerli hissettirir. Başkaları için verdiğiniz tavsiyeleri kendiniz için de uygulamaya geçin. Biraz kendini şımartmak iyi gelebilir. Alışveriş yapmak , aksesuar almak vb. tabi bütçeyi zorlamadan…

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa