Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

1 Ekim Salı Müge Anlı Nereden İzlenir? Müge Anlı Bugünkü Bölüm Hangi Canlı Yayın Linkinde? Müge Anlı İle Tatlı Sert Son Bölüm

Ekim ayının ilk Müge Anlı canlı yayın ekrana geldi. 1 Ekim Salı günü yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölüm aracında ölü bulunan Samet Şeker’in ardından soru işaretleri ekrana geldi. Aile, sevgilisinin ifadelerini şüpheli bulduğu için Müge Anlı’dan yardım istedi. Peki, 1 Ekim Salı Müge Anlı nereden izlenir? İşte yanıtı..

Ekim ayının ilk Müge

ATV gündüz kuşağının sevilen yapımı Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölüm izleyiciyle buluştu. 1 Ekim Salı günü saatler 10.00 olduğunda yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert canlı yayın iddiaların odağındaki Murat Gümüş canlı yayına çıktı. Nikahsız düğün yaptığı sevgilisinin iddialarına yanıt veren Murat Gümüş, araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın tepkisiyle karşılaştı. Her gün yeni bölümü yayınlanan Müge Anlı canlı yayın ATV ekranından takip edebilirsiniz. İşte 1 Ekim Salı Müge Anlı canlı yayın..

1 EKİM SALI MÜGE ANLI NEREDEN İZLENİR?

Müge Anlı son bölüm Murat Gümüş nikahsız düğün yaptığı sevgilisinin iddialarına Banu ile ilişkisinden utanmadığını, onu tüm ailesiyle tanıştırdığını, parası olmadığı için düğün masraflarını kayınpederinin karşıladığını söyledi. Banu evli olduğunu bilmediğini ve boşandığını söylediğini anlattı. Murat ise, “Tiktok’ta mesajlarımız var. Banu evli ve çocuklu olduğumu biliyordu” dedi. Melisa ile konuştuklarını ve Melisa’nın, “Aile beni suçluyor ama ben suçsuzum. Raporların çıkmasını bekliyorum. Eğer bu olay bir cinayetse ben de yayına katılıp gerçeklerin aydınlatılması için elimden geleni yaparım” dediğini söyledi.