1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI BORSA AÇIK MI? 1 Mayıs Çarşamba Borsa İstanbul İşlem Yapılır Mı? 1 Mayıs BİST Tatil Mi?

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı için araştırma yapan vatandaşlar gözlerini borsaya çevirdi. Bu yıl çarşamba gününe denk gelen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü borsanın açık olup olmadığı sorgulandı. Yurt içi piyasaları takip eden vatandaşlar için açıklama geldi. Peki, 1 Mayıs Bist tatil mi? İşte yanıtı..

1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI BORSA AÇIK MI? 1 Mayıs Çarşamba Borsa İstanbul İşlem Yapılır Mı? 1 Mayıs BİST Tatil Mi?

1 Mayıs borsa kapalı mı sorgulamaları hızlandı. Milyonlarca vatandaşın araştırmalarında yer alan borsa çalışma saati ve çalışma günleri incelenmeye başladı. 2024 resmi tatilleri arasında yer alan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü borsa işlerliği sorgulandı. Peki, 1 Mayıs borsa tatil mi? 1 Mayıs borsa açık mı? 1 Mayıs Bist tatil mi? İşte merak edilenler..

1 MAYIS BORSA AÇIK MI, ÇALIŞIYOR MU?

2024 resmi tatiller takviminde yer alan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü borsa kapalı olacak. Resmi tatillerde kapalı olan borsa 1 Mayıs Çarşamba günü işleme kapatılacak. 1 Mayıs Çarşamba günü Borsa kapalı olduğu için hiçbir işlem yapılamayacak.

1 MAYIS ÇARŞAMBA GÜNÜ BORSA AÇIK MI, ÇALIŞIYOR MU?

1 Mayıs İşçi Bayramı 2024 yılı resmi tatil takviminde yer alıyor. 1 Mayıs Çarşamba günü borsa kapalı olduğu için işlemler gerçekleştirilemeyecek. Borsa takibi yapan vatandaşlar işlemlerine 2 Mayıs Perşembe günü Borsa İstanbul normal işleyişiyle devam edebilecek. Borsa kapalı olduğu için 1 Mayıs Çarşamba günü halka arz alım satım işlemi de yapılamayacak.