1 MAYIS KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ 2024: 1 Mayıs Kargolar Açık Mı? 1 Mayıs PTT, Sürat, Yurtiçi, Aras, MNG Kargo Çalışıyor Mu?

Bu yıl çarşamba gününe denk gelen 1 Mayıs İşçi Bayramı kargolar çalışıyor mu merak konusu oldu. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kargo işi olan vatandaşlar çalışma saatlerine odaklandı. Peki, 1 Mayıs kargolar açık mı? 1 Mayıs Yurtiçi, MNG, Sürat kargo açık mı? İşte yanıtı..

1 MAYIS KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ 2024: 1 Mayıs Kargolar Açık Mı? 1 Mayıs PTT, Sürat, Yurtiçi, Aras, MNG Kargo Çalışıyor Mu?

1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kargo bekleyen ya da gönderecek olan vatandaşlar araştırma yapmaya başladı. Her yıl büyük coşkuyla kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kargoların çalışma saatleri merak konusu oldu. 1 Mayıs PTT çalışıyor mu sorgusu hızlandı. Peki, 1 Mayıs kargolar açık mı? 1 Mayıs Yurtiçi kargo açık mı? Mayıs MNG kargo açık mı? 1 Mayıs Sürat kargo açık mı? İşte merak edilen 1 Mayıs kargo çalışma saatleri..

1 MAYIS KARGOLAR AÇIK MI?

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle kargolar çalışmıyor. Her resmi tatilde olduğu gibi 1 Mayıs Çarşamba günü de kargolar hizmet vermeyecek. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü 2024 resmi tatiller arasında yer alıyor. Bu nedenle kargolar 1 Mayıs Çarşamba günü kapalı olacak. Tüm kargo firmaları 2 Mayıs Perşembe günü normal saatlerde çalışmaya devam edecek.

1 MAYIS SÜRAT, ARAS, YURTİÇİ, MNG, PTT KARGO ÇALIŞIYOR MU?

Yurtiçi Kargo: 1 Mayıs Çarşamba günü boyunca tüm şube ve acentelerinin kapalı olması bekleniyor. 444 99 99 Yurtiçi Kargo Çağrı Merkezinden 09:00-18:00 saatleri arasında hizmet alabilirsiniz.

Aras Kargo: Aras Kargo 1 Mayıs İçi Bayramı resmi tatil olduğu için şubeler hizmet vermiyor.

MNG Kargo : MNG Kargo şubeleri 1 Mayıs resmi tatil olduğu için kapalı olacak.

PTT Kargo: PTT kargo çalışma saatleri 08:30 – 12:30 ile 13:30 – 17:00 arası olarak işliyor. Çalışma saatleri için 444 1 788 telefon numaralı PTT Kargo müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.