Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

10 gün sonra sona erecek! 20 bin TL’ye varan nakit Denizbank’tan ödenecek! 0,99 faizli ihtiyaç kredisi şartları neler?

Denizbank üzerinden nakit ihtiyacı çeken vatandaşlar için 20 bin TL’ye varan nakit ödemeler devam ediyor. 30 Aralık’ta sona erecek kredi ve nakit avans kampanyasının detayları merak ediliyor!

Denizbank üzerinden nakit ihtiyacı

Yeni yıla az bir süre kala özellikle bankalar tarafından uygun faiz oranları ile finansman destekleri sunulmaya devam ediyor. Bu kapsamda nakit sıkıntısı yaşayan vatandaşların 20 bin TL’ye kadar finansman desteği alması sağlanacak. 30 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek kampanya ile nakit ihtiyaçlara yönelik çözümler sağlanacak.

20.000 TL’ye varan nakit fırsatı kapsamında yüzde 0 faiz oranları ile taksitli nakit ve 10 bin TL’si yüzde 0,99 faizli kredi olmak üzere toplamda yeni müşterilere özel 20 bin TL ödeme yapılması hedefleniyor. Başvuru şartlarını sağlayanlar 10 gün içinde kampanyadan yararlanabilecek.

YÜZDE 0,99 FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ DEVAM EDİYOR!

Türkiye’nin önde gelen bankalarından Denizbank, yeni müşteri olanlara özel kredi ve faizsiz nakit fırsatları sunuyor. MobilDeniz’den yeni müşteri olanlara özel, yüzde 0,99 faizli ve 10.000 TL’ye varan kredi sunulacak. 30 Aralık’a kadar devam eden kampanyadan sadece uzaktan Denizbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan kişiler yararlanabilecek.

6 aya kadar vade seçeneklerinin yer aldığı 10 bin TL kredi yüzde 0,99 faiz oranları ile kullanılacak. Nakit ihtiyaçları için ilk kez Denizbank müşterisi olan vatandaşlar avantajlı ihtiyaç kredisinden yararlanabilecek.

DENİZBANK 10 BİN TL FAİZSİZ NAKİT AVANS FIRSATI!

Denizbank tarafından ayrıca yüzde 0 faizle 10.000 TL’ye kadar taksitli nakit avans fırsatı da devam ediyor. 31 Aralık’a kadar geçerli olacak bu kampanyandan ise yine MobilDeniz üzerinden ilk defa Denizbank müşterisi olanlar yararlanabilecek. Ancak bu kişilerin ayrıca DenizKartım uygulaması veya diğer dijital kanallar üzeirnden bireysel kredi kartı başvurusu onaylanmış olmalıdır.

Denizbank kredi kartı başvuruları onaylanan kişiler 10.000 TL’ye kadar taksitli nakit avans fırsatından yüzde 0 faizli şekilde 1 defaya mahsus yararlanabilecekler. 6 aya kadar vadeli olarak nakit avans da kullanılabilecek.