Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

10 HAZİRAN İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ 2024: Kartal, Sancaktepe, Ataşehir Elektrikler Ne Zaman Gelecek? AYEDAŞ / BEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama

10 Haziran İstanbul elektrik kesintisi başladı. Bakım, onarım ve arıza çalışması yapan ekiplerin çalışmayı bitireceği saat belli oldu. BEDAŞ / AYEDAŞ elektrik kesintisi noktalarında çalışmalar hızlandı. Peki, Kartal, Sancaktepe, Ataşehir elektrikler ne zaman gelecek? İşte İstanbul elektrik kesintisi 10 Haziran 2024 Pazartesi..

10 Haziran İstanbul elektrik

KARTAL ELEKTRİK KESİNTİSİ

10.06.2024 09:30 – 16:00 Kesinti Nedeni: ŞEBEKE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI

Etkilenen Cadde / Sokak ERDOĞAN, ŞÜKÜR, ŞEHİT CİHAN KIZILTAŞ, SENA, BEGÜM, TERCAN, ŞEREF, SAHABE, YAZYURDU, FERMAN, SEDEF, DORUK, GÜLCE, TUTKU, ÇİLE, GÜZELSU, NİHAT, ŞEFKAT, CEVİZ, CANFEDA

CUMHURİYET, ABDİ İPEKÇİ Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

PETROL İŞ, GÜLİSTAN Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

YALI, ARAS Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

SANCAKTEPE ELEKTRİK KESİNTİSİ

10.06.2024 09:30 – 15:30 Etkilenen Cadde / Sokak KOSOVA, ULUBATLI HASAN, CİHAD, AKTUNA, EYÜP SULTAN, SEKMEN, KIZILAY, REFAH, CAMİLİ, YILDIRIMLAR, İMAM HATİP, MEHMET AKİF

10.06.2024 09:30 – 13:00 Etkilenen Cadde / Sokak BEYAZIT, RASAT, RECEP, ANTİKA, RAHMAN, BEHRAM, UFUK, ŞEHİT BİROL YAZICI, SERİN, BASRA, CELİL, UMUT, ÖZEN, SAYGIN, İLBA, KIVRIM, MEDET, ABANT, KADIOĞLU, NEFİS, BADEM, ATATÜRK, AHLAT, HAYAT, MURAT, GİRNE, KAYA, NUSRET, ÜNLÜ, AKIN, SAADET, SÜMBÜL, ÖMER HAYYAM, YENİÇERİ, KERAMET, FECİR, RAUF, HALİFE, NAKIŞ, ERSEVEN, MÜCEVHER, MUCİT, İHLAS, KÜBRA

YUNUS EMRE, SALİHBEY Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. Enerjinin 10.06.2024 13:45 ‘da verilmesi planlanmaktadır.

ATAŞEHİR ELEKTRİK KESİNTİSİ

10.06.2024 09:30 – 15:30

Etkilenen Cadde / Sokak DİCLE, ATAŞEHİR

BARBAROS, SARKAÇ Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ATATÜRK, TURGUT ÖZAL Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

İÇERENKÖY, AHMET TARIK Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. Enerjinin 10.06.2024 12:38 ‘da verilmesi planlanmaktadır.