Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

10 saat boyunca koltuktan sarkan ayakla yolculuk etti: Ben bu ayağı görmek zorunda mıyım?

Otobüs firmaları her gün yeni bir şikayete konu olurken bu kez Kocaeli’den Antalya’ya otobüsle yolculuk eden bir vatandaş ortalama 10 saat süren yolculuk boyunca yan koltukta ayaklarını uzatarak seyahat eden yolcudan rahatsız oldu, firmayı eleştirdi.

Otobüs firmaları her gün

İzmit Otogar’dan Antalya’ya ulaşmak için Kütahyalılar Turizm’den bilet aldığını ifade eden bir vatandaş yan koltuğunda ilk bakışta yaralı olduğu fark edilen ayaklarını uzatan bir diğer yolcuya tepki gösterdi. Şikayetinde şunları söyledi:
“30.08. 2024, 43 AGA 489 plakalı Kocaeli-Antalya seferindeki yolculuğum görseldeki gibi geçti. İlgili aracın sorumlu personeline söylememe rağmen konu hakkında bir çözüm üretmeyip 10 saat boyunca bu duruma maruz kaldım. Ben neden bu ayağı görmek, bu kötü kokuya maruz kalmak zorundayım?

GÜVENSİZ YOLCULUK

Firma sorumlusundan duruma çözüm bulmasını istediğimde “Ben uyardım, ne yapabilirim” diye cevap alıyorum! 1- Yolcu güvenliği açısından böyle bir yolculuk şekline siz nasıl izin verebilirsiniz? 2- Ayağı kırık bir kişiyi neden yolcu olarak alıyorsunuz? Vs.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP lideri Özgür Özel'in çağrısıyla
Sıradaki Haber CHP’de İmamoğlu zirvesi sona erdi: Nasıl bir yol izlenecek?