Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

10 yıldır vaat ediliyor! Bünyamin Çiftçi de hastane vaat etti

2014 yılından beri AK Parti’nin seçim beyannamelerinde yer alan Çayırova Devlet Hastanesi ile ilgili seçim beyannamesinde vaatlerde bulunan Bünyamin Çiftçi, ihaleyi alan müteahhitin deprem bölgesindeki işlerini hallettikten sonra çalışmaya başlayacağını ifade etti.

2014 yılından beri AK

Yerel seçimlere 1 aydan kısa bir süre kaldı. Saha çalışmalarına devam eden siyasi parti adayları projelerini açıklamaya başladı. Cumhur İttifakı Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, bugün akşam saatlerinde Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde düzenlediği lansmanda projelerini tanıttı. Çiftçi’nin proje lansmanına Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, BBP İl Koordinatörü Metehan Küpçü, meclis üyesi adayları ve partililer katıldı.

“BİLGİ KİRLİLİĞİ VAR”

Muhalefetin de sık sık eleştirdiği ve yıllardır yapılamayan Çayırova Devlet Hastanesi ile ilgili konuşan Bünyamin Çiftçi, yıllardır Çayırova Devlet Hastanesinin hasreti içinde olduklarını ifade etti. Çiftçi konuşmasında, “Çalışma bizim dönemimizde başladı. Hafriyat çalışmaları devam ediyor. Bu proje de yavaş ilerliyor. Malum seçim sathı mahallinde muhalefet partileri vaatlerde bulunuyor. Biz sorumlu siyasetçi anlayışı ile hiçbir aday hakkında konuşmayacağız. Yaptıklarımız ve yapacaklarımız ile ilgili konuşacağız. Bir bilgi kirliliği var.

“DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALDIK”

Çayırova Devlet Hastanesinin yapılacağı yeri değiştirmek zorunda kaldık. İhale yapıldıktan bir süre sonra 6 Şubat depremi oldu. İhaleyi alan müteahhit deprem bölgesine giderek inşaat faaliyetleri yaptı. Birkaç aya kadar müteahhit işlemlerini tamamlayıp dönecek. Bir buçuk 2 yıl içinde Çayırova’mızın devlet hastanesi olmuş olacak” şeklinde konuştu.

HASTANE SORUNU

Hastane ile ilgili bilgi kirliliği olduğunu ifade eden Çiftçi, “Vatandaştan gelen talep doğrultusunda hastanenin yerinin değiştirilmesini talep ettik. Yeni yeri bakanlığa verdik ve bakanlık çalıştı. Eski yer değişmeseydi hastane çoktan açılacaktı diye bir bilgi kirliliği var. Uygun yer olursa sürece başlarız dediler. İlçemizin tam merkezinde bulunan alanı ürettik ve sağlık bakanlığına sunduk. İnşaat çalışmaları başladı” dedi.

İşte Çiftçi’nin seçim beyannamesi!

AK Parti atkılı MHP’li başkan!

MHP’lileri şaşırtan anons! ‘Ülkü Ocağı Başkanı Yunus Emre Kurt’