106. Özel Güvenlik ÖGG soruları ve cevapları ne zaman yayımlanacak?

Özel Güvenlik Görevlisi 106. Temel Eğitim ve 82. Yenileme Eğitimi sınavı (ÖGG), 17 Aralık 2023 tarihinde binlerce adayın katılımıyla gerçekleştirildi. Sınavın ardından gözler, soru ve cevapların ne zaman yayımlanacağına çevrildi. İlgili duyuruya göre, beklenen tarih nihayet belirlendi.

Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı'nın takvimine göre, 106. Temel Eğitim ve 82. Yenileme Eğitim Sınavı'na ait soru ve cevaplar, 19 Aralık 2023 tarihinde adayların erişimine sunulacak. Bu tarihle birlikte sınav sürecine dair detaylar netlik kazanacak ve adaylar kendi performanslarını değerlendirebilecekler.

ÖGG Sonuçları 5 Ocak 2024'te Açıklanacak!

Sınav sonuçları ise Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi internet adresi olan onlineislemler.egm.gov.tr üzerinden 5 Ocak 2024 tarihinde erişime açılacak. T.C. kimlik numarası ve güvenlik kodu ile bu adreste yapılacak sorgulama sonucunda, adaylar sınav performanslarını öğrenebilecekler.

Özel Güvenlik 106. Temel Eğitim ve 82. Yenileme Eğitimi sınavına giren tüm adaylara başarılar dilerken, soruların ve cevapların yayımlanmasıyla birlikte adayların merakını gidermelerine olanak tanınmış olacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ