109. DÖNEM ÖZEL GÜVENLİK SINAVI SORULARI VE CEVAP ANAHTARI PDF TIKLA: Özel Güvenlik Sınav Soruları İNCELE! 109 Dönem ÖGG A-B Kitapçıkları

109. dönem özel güvenlik sınav soruları ile cevap anahtarı araştırılmaya başladı. Özel Güvenlik Sınavı (ÖGG) A,B soru kitapçığı ve cevap anahtarı merakla bekleyen adaylar sorulara verdikleri yanıtları incelemeye başladı. 29 Haziran Cumartesi günü yapılan 109. Temel Eğitim ve 85. Yenileme Eğitimi Sınavı doğru ve yanlış cevapları haberimizde. İşte 109. dönem özel güvenlik soruları ve cevapları..

109. DÖNEM ÖZEL GÜVENLİK SINAVI SORULARI VE CEVAP ANAHTARI PDF TIKLA: Özel Güvenlik Sınav Soruları İNCELE! 109 Dönem ÖGG A-B Kitapçıkları

Özel Güvenlik Sınavı (ÖGG) A ve B soru kitapçıkları sınavın tamamlanmasıyla araştırılmaya başladı. Çok sayıda adayın gündeminde ilk sırada yer alan özel güvenlik sınavı soruları ve cevap anahtarı PDF merak edildi. 29 Haziran Cumartesi günü gerçekleşen 109. Temel Eğitim ve 85. Yenileme Eğitimi Sınavı ardından adayların soru ve cevapları kontrolü başladı. 100 adet çoktan seçmeli sorudan kaç puan alacağını merak eden adaylar cevaplara odaklandı. Peki, 109 dönem ÖGG sınav soruları açıklandı mı? İşte merak edilenler..

109. DÖNEM ÖZEL GÜVENLİK SINAVI SORULARI VE CEVAP ANAHTARI

Özel güvenlik sınavı 29 Haziran 2024 Cumartesi günü gerçekleştirildi. ÖGG sınav sorularının ve cevap anahtarlarının ne zaman yayınlanacağı sınav kılavuzunda yer aldı. ÖGG sınavı A ve B soru kitapçıkları 2 Temmuz Salı günü erişime açıldı. 109. dönem ÖGG sınav soruları, cevap anahtarları, sınav sonucu, itiraz sonuçları ve sınavla ilgili talimatlar Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı www.egm.gov.tr/ozelguvenlik web sitesinde yerini aldı.

ÖGG SINAVI A - B SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI

109 dönem Özel Güvenlik sınavı A ve B soru kitapçıkları ile cevap anahtarları www.egm.gov.tr/ozelguvenlik internet sitesi üzerinden görüntülenmeye başladı. Her bir sorunun 1 puan olduğu ÖGG sınavında değerlendirme 100 puan üzerinden olacak. Silah farkı sınavına giren adaylara 25 adet çoktan seçmeli silah bilgisi sorusu yöneltildi. Sonuçlar her bir soru iki puan olmak üzere 50 puan üzerinden yapılacak.

Kaynak: Şermin Temur