Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

11 Ekim Gelinim Mutfakta Puan Durumu! Gelinim Mutfakta Bugün Kim Birinci Oldu?

4 gelin ve 4 kaynananın altınlar için yarıştığı Gelinim Mutfakta haftanın üçüncü günü tamamlandı. 11 Ekim Çarşamba günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1233. bölümde Beyhan hanımın ses kaydı ortaya çıktı. Beyhan’ın gizli planını ortaya çıkaran ses kaydını dinleyen Yeşim duyduklarına inanamadı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? İşte yanıtı..

Kanal D seyircisinin pürdikkat takip ettiği yarışma Gelinim Mutfakta yeni günü tamamladı. Haftanın üçüncü maratonunda bir gelin çeyrek altını yakasına taktı. 11 Eylül Çarşamba günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1233. bölümün yıldızı Şambali tatlısı oldu. -2 ceza puanı almadan günü yüksek puanla kapatmaya çalışan gelinler kolları sıvadı. Haftanın üçüncü yayınına ortaya çıkan ses kaydı damga vurdu. Beyhan Hanımın gizli planını ortaya çıkaran ses kaydını dinleyen Yeşim ise duyduklarına inanamadı. Peki, tüm bunların yaşandığı Gelinim Mutfakta’da bugün kim birinci oldu? İşte merak edilen 11 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu..

11 EKİM GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM KAZANDI?

Nursel Ergin’in sunduğu Gelinim Mutfakta haftanın üçüncü yayını sona erdi. 11 Ekim Çarşamba günü 1233. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Gelinim Mutfakta’da tansiyon düşmedi. En çok altın kazandıran yarışmaya Beyhan hanım damga vurdu. İzleyicilerin şoka girdiği yeni bölümde Beyhan Hanım yine rahat durmadı. Gelinim Mutfakta Beyhan gizli planını ortaya çıkardı. Ses kaydını büyük bir şok içerisinde dinleyen gelini Yeşim duydukları karşısında ne yapacağını şaşırdı. Yeşim’e, “Ben sana gelmeyelim dedim. Sigortalı bir işe gir çalış sürekli buraya niye geliyoruz” diyen Beyhan’a rakiplerinden, “Dışarıda bir ay çalışıp kazanacağınız parayı burada bir günde kazanıyorsunuz” yorumu geldi. Her hafta 5 gün yayında olan Gelinim Mutfakta maratonunda günün lezzeti Şambali tatlısını en güzel yapan gelin 5 puan en kötü yapan ise 1 puan aldı. 11 Ekim Gelinim Mutfakta birincisi Yeşim oldu ve çeyrek altın aldı. İşte araştırılan 11 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu..

11 EKİM GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

TUĞBA- 18

YEŞİM- 24

ÖZLEM- 3

CANSU- 9

DİĞER VİDEOLAR