Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

11 HAZİRAN MÜGE ANLI TATLI SERT CANLI İZLE: 11 Haziran Müge Anlı CANLI YAYIN! ATV Müge Anlı Bugünkü Programı Canlı İzle! Müge Anlı Tatlı Sert Son Bölüm İzle

Yıllara meydan okuyan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında yeni gün gelişmeleri ekrana geldi. 11 Haziran Müge Anlı canlı yayın izle ekran başındaki izleyicileri şoke eden gelişmeler art arda geldi. Müge Anlı kıyma makinesi cinayeti iddiasında son durum belli oldu. İşte 11 Haziran Müge Anlı bugün tek parça izle linki..

Yıllara meydan okuyan Müge

11 Haziran Müge Anlı canlı yayın izle araştırması yapan izleyicilerin beklediği an geldi. Haftanın ikinci günü ATV ekranındaki yerini alan Müge Anlı bugün tek parça izle yayına girdi. Ekran karşısındaki yerlerine geçen izleyiciler kıyma makinesi cinayeti iddialarını seyretti. Kayıpları bulan, cinayetleri çözüme kavuşturan Müge Anlı yardım kampanyaları da hız kesmedi. Türkiye’nin dört bir yanına akülü araba gönderen araştırmacı gazeteci Müge Anlı 11 Haziran 2024 canlı izle kaçırmayın. İşte ATV Müge Anlı bugünkü programı canlı izle ekranı..

MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

11 HAZİRAN MÜGE ANLI TEK PARÇA İZLE

11 Haziran Müge Anlı tek parça izle kıyma makinesi cinayeti iddiası Ahmet halası Güllü’nün Mehmet’i yoğurt istemek için aradığını anlattı. O sırada Mehmet’in gelemeyeceğini söylediğinde tehdit ettiğini ve “Bir daha beni böyle tehdit edersen…” dediğini söyledi. Ahmet, “Hala sen bu adam ne yaptın da yoğurt istediğin gibi getirdi?” diye sordu. Güllü’nün, “İpleri benim elimde” dediği söylendi ve “Kilolu bir adamın öldürüldüğünü söyledi” dedi.

MÜGE ANLI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Müge Anlı Müge Anlı saat kaçta başlıyor hafta içi her gün saat 10.00 olduğunda yayındaki yerini alıyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert son bölüm izle Hatice Ekiz bir yıl önce Mehmet Taşpınar tarafından dolandırıldığını anlatıp Müge Anlı’dan yardım istedi. Mehmet’in 5 bin TL’sini annesinin ise 2 koçunu aldığını ardından da komşusunun 4 bin cevizini çaldığını öğrendiğini söyledi. Hatice Ekiz söylenen cinayetle Mehmet’in de ilgisinin olduğunu anlattı. Taraflar canlı yayında karşı karşıya geldi.