12 AĞUSTOS GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU AÇIKLANDI! Aslı Hünel Gelinim Mutfakta Bugün Kim Birinci Oldu?

Aslı Hünel'in sunumuyla ekrana Gelinim Mutfakta 1426. bölüm puanlaması yapıldı. Yeni haftanın ilk günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta son bölüm 4 gelin ile 4 kayınvalide altın için yarıştı. Günün birincisi çeyrek altını kaptı. Peki, 12 Ağustos Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte 12 Ağustos Gelinim Mutfakta puan durumu..

12 AĞUSTOS GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU AÇIKLANDI! Aslı Hünel Gelinim Mutfakta Bugün Kim Birinci Oldu?

12 Ağustos Pazartesi günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1426. bölüm günün puanlaması yapıldı. Yeni haftanın ilk günü elenen Esin ve kayınvalidesin yerine yeni gelin ile kayınvalide dahil oldu. Gelinim Mutfakta Damla ile kayınvalidesi Rabia ise sağlık sorunu nedeniyle programdan ayrılmak durumunda kaldı. Bugün Çok Kolay Anne Pastası yapan 4 gelin günün çeyrek altınını kapmak için yarıştı. Peki, 12 Ağustos Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte 12 Ağustos Gelinim Mutfakta puan durumu..

12 AĞUSTOS GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM BİRİNCİ OLDU?

7. sezona merhaba diyen Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın ilk günü tamamlandı. 12 Ağustos Pazartesi günü çeyrek altın için yarışan gelinlerin ödevi Çok Kolay Anne Pastası oldu. Günün ve haftanın ilk çeyrek altınını alan gelin SEDA oldu. Aysun, Yasemin, Ayşenur ve Seda günün çeyrek altını için yarıştı ve kayınvalidelerden en yüksek puanları toplayan gelin çeyrek altını yakasına taktı.

12 AĞUSTOS GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN- 15

GELİNİM MUTFAKTA YASEMİN- 12

GELİNİM MUTFAKTA AYŞENUR- 13

GELİNİM MUTFAKTA SEDA- 19

Kaynak: Şermin Temur