Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

12 Ekim ATV Müge Anlı Canlı Yayın İzle! Müge Anlı Canlı İzle! Müge Anlı Canlı İzle Bugün

Faili meçhul olayları açığa kavuşturan, kayıpları bulan Müge Anlı yeni bölüme start verdi. 12 Ekim Perşembe günü ATV ekranları başına geçen izleyiciler yeni bölümde yaşanacakları merak etti. Birçok sosyal sorumluluk projesi ile adından sıkça söz ettiren araştırmacı gazetecinin programı Müge Anlı İle Tatlı Sert başladı. Yeni bölümü kaçırmayın..

Faili meçhul olayları açığa

Milyonların sevgilisi olan Müge Anlı Türk halkının ablası oldu. Cinayet dosyalarını aydınlatan, kayıpları bulan Müge Anlı birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettirdi. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı ve ekibi yeni güne başladı. Haftanın dördüncü yayınında ele alınan olayları kaçırmak istemeyen ATV izleyicileri ekran başındaki yerini aldı. 12 Ekim 2023 Perşembe günü ATV ekranlarının başına geçen seyirciler Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölümü izlemeye başladı. 12 Ekim Perşembe günü ekrana gelen yeni bölüm öncesi programın sıkı takipçileri ATV Müge Anlı canlı yayın, Müge Anlı canlı yayın izle, Müge Anlı Bedriye Kılıç, Müge Anlı canlı izle, ATV Müge Anlı izle, Müge Anlı canlı izle bugün, Müge Anlı ne zaman başlıyor sorgulamalarını arttırdı. İşte Müge Anlı İle Tatlı Sert izleyicilerinin beklediği 12 Ekim Perşembe yayını..

12 EKİM 2023 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT CANLI YAYIN EKRANI İÇİN TIKLAYIN

12 EKİM  MÜGE ANLI İLE TATLI SERT CANLI İZLE

Milyonları ekran başına çivileyen Müge Anlı İle Tatlı Sert 11 Ekim Çarşamba yayınında 21 yıllık hasret 20 dakikada son buldu. Müge Anlı bir evladı daha annesine kavuşturdu. Annenin gözlerinde seneler sonra bulduğu huzur, genç adamın ise mutluluğun verdiği pırıltı Müge Anlı’yı ağlattı. Anne ve oğlu ilk kez aynı sofradaydı birlikte yemek yiyip pasta üflediler. Sonra Cem annesini evinde misafir etti. o gece beraber kalan anne oğul, Müge Anlı’ya teşekkür etti. Aşkı olsun istedi 670 bin TL’sini kaptırdı. Ayşe Kaya ve sevgilisi uzlaşacak mı merak edildi. Parayı aldığını yalanlamayan Tarık Bey Ayşe’ye arabayı satması gerektiğini, sattıktan sonra parayı vereceğini söyledi. Ayşe Hanım sevgilisine seslenip “Ben para değil arabamı istiyorum” dedi. Canlı yayına gelmeyen sevgilinin telefonlarını da kapattığı ortaya çıktı. Tek hayali evlenmek olan Ayşe Hanım’ın hayal kırıklığı ve öfkesi bir aradaydı. Tarık Bey’e seslenen Ayşe hanım “hakkımı helal etmiyorum Tarık sana” dedi.

Müge Anlı Bedriye Kılıç olayında tüm oklar Tayfur’da yoğunlaştı. Kocasının yanından kaybolan kiraz işçisi Bedriye Kılıç’ın kaybında cinayet şüpheleri güçlendi. Bedriye Kılıç’ın ağabeyi Muhammet Er ”Yeğenim annem gitti babam da giderse ne yaparız” dedi. Bedriye’nin kardeşi Muhammet Er canlı yayına bağlandı. Kardeşi kaybolduktan sonra aradıkları zaman eniştesi Tayfur ve ailesinin bu durumdan rahatsız olduğunu söyledi. Yeğenlerinin “annem gitti babam da giderse ne yaparız” dediğini söyledi. Tayfur ise ne olduğunu bilmiyorum demekle yetindi.

ATV MÜGE ANLI İLE TATLI SERT TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN