12 Ekim Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu? Gelinim Mutfakta 12 Ekim 2023 Puan Durumu

Haftanın dördüncü gününü tamamlayan Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu. 12 Ekim Perşembe yayınlanan Gelinim Mutfakta 1234. bölüme Tuğba ile Cansu'nun kavgası damga vurdu. Yayın öncesi birbirlerine giren ikiliyi program görevlileri ayırmakta zorluk çekti. Peki, kavga seslerinin yükseldiği Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? İşte yanıtı..

Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın dördüncü günü sona erdi. 12 Ekim Perşembe günü 13.00'da yeni bölüme başlayan ekip günü tamamladı. Tuğba ve Cansu'nun fotoğraf krizinde olaylar dinmedi. Gelinim Mutfakta 1234. bölümde oldukça yükselen sesler güçlükle düşürüldü. Yapım ekibinin araya girdiği büyük kavganın ardından Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu merak edildi. Ekran başından kalkamayan Gelinim Mutfakta seyircileri 12 Ekim bugün kim birinci oldu araştırmaya koyuldu. İşte bir gelinin yakasına çeyrek altın taktığı Gelinim Mutfakta 12 Ekim birincisi ve puan durumu..

12 EKİM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

12 Ekim Perşembe günü 1234. bölümüyle ekranda olan Gelinim Mutfakta'da gerilim tavan yaptı. Haftanın dördüncü günü gelinlerin ödevi Tavuklu Çökertme Kebabı oldu. En çok altın kazandıran Gelinim Mutfakta yarışmasında sesler bir türlü düşmedi. Tuğba ile Cansu'nun kavgası günün en dikkat çeken olayı oldu. Ekran başındaki izleyiciyi şoke eden iki gelin saç saça kavgaya tutuştu. Yapım ekibinin güçlükle sakinleştirdiği ikili tansiyonu yükseltti. Kavgayı bitiren Nursel Ergin günün en güzel Tavuklu Çökertme Kebabı tabağını hazırlayan geline 5 puan, en kötü yapana 1 puan verdi. 12 Ekim Gelinim Mutfakta birincisi Yeşim oldu ve çeyrek altın kazandı. İşte 12 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu..

12 Ekim Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu? Gelinim Mutfakta 12 Ekim 2023 Puan Durumu - Resim : 1

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU 12 EKİM 2023

TUĞBA- 10

YEŞİM- 25

ÖZLEM- 5

CANSU- 14