Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

12 Ekim Masterchef Eleme Adayları: Masterchef Eleme Potasına Kim Gitti? Masterchef Kim Kazandı?

Ekranlarda fırtınalar estiren yemek yarışması Masterchef All Star 116. bölümün kazananı ve kaybedeni belli oldu. Heyecanın tavan yaptığı büyük yarışta eleme adayları netleşti. Mavi-kırmızı takım mücadelesinde kazanan belli oldu. İşte seyircilerin merak ettiği 12 Ekim Masterchef eleme adayları..

Ekranlarda fırtınalar estiren yemek

Akdeniz mutfağı yemeklerinin görücüye çıktı. Batırık, Gazel Böreği, Tarsus Lahmacun gibi lezzetlerin ön plana çıktığı gecenin kazananı ve kaybedeni belli oldu. Masterchef 12 Ekim Perşemnbe yayını geride kaldı. TV8 ekranlarının en çok izlenen yemek yarışması Masterchef All Star mücadelesinde eleme adayları netleşti. Programın fanları dün akşamki bölümü mercek altına aldı. 12 Ekim Perşembe akşamı ekrana gelen MasterChef All Star 116. bölümde potaya giden isimler belli oldu. Masterchef son bölüm kim potada, Masterchef dokunulmazlık oyunu kim kazandı, Masterchef dün kim potaya gitti, Masterchef dün akşam kim kazandı, Masterchef eleme potasına kim gitti sorularına yanıt arayan seyirciler için tüm gelişmeleri özetledik. İşte merak edilen 12 Ekim Masterchef eleme adayları..

MASTERCHEF DÜN AKŞAM KİM KAZANDI?

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışması Masterchef All Star eleme heyecanı yaşandı. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna şefler yarışmacılardan Akdeniz mutfağına özgü yemekler yapmalarını istedi. Takımlardan Batırık, Gazel böreği, sarımsaklı köfte, Tarsus lahmacun, sazan dolması, şiş köfte ve Antalya piyazı, kerebiç gibi lezzetler isteyen şefler sonucu açıkladı. Jüri değerlendirmesi ile üçüncü dokunulmazlık oyununun galibi mavi takım oldu.

12 EKİM MASTERCHEF ELEME ADAYLARI

12 Ekim Perşembe akşamı 116. bölümüyle izleyici karşısındaki yerini alan Masterchef’te haftanın son oyunu oynandı. Akdeniz yemekleri ardından şefler kırmızı takım yarışmacılarını gecenin ikinci etabına aldı. Bu kez siyah önlüklerini giyerek bireysel dokunulmazlık için tezgah başına geçen yarışmacılar bu turda buharda pişen yaratıcı yemekler yaptı. 45 dakikalık sürenin sonunda bireysel dokunulmazlık oyununda en iyi tabağı yapan isimler, Ayaz, Metin ve Barbaros oldu. Gecenin sonunda ise kazanan isim Ayaz oldu. Heyecanın tavan yaptığı gecede bireysel dokunulmazlığı kazanan Ayaz eleme potasına Metin’i gönderdi. Eleme adayı takım oylaması sonucu belli oldu. Eleme potasına giden yarışmacıların listesi şöyle;

MasterChef’in 1. eleme adayı Tahsin

MasterChef’in 2. eleme adayı Sergen

MasterChef’in 3. eleme adayı Kerem

MasterChef’in 4. eleme adayı Kıvanç

MasterChef’in 5. eleme adayı Metin

MasterChef’in 6. eleme adayı Esra