Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

12 NİSAN SURVİVOR KİM ELENDİ KİM GİTTİ SON DAKİKA: Elenen İsim Survivor Kim Elendi? Survivor Hakan, Yaman, Sercan, Yasin Düello Kim Kazandı?

12 Nisan Cuma günü elenen isim Survivor kim elendi araştırması yapan izleyiciler düello anına odaklandı. Her hafta bir yarışmacının veda ettiği Dominik’te bir kez daha erkek eleme gecesi geldi. 12 Nisan Survivor All Star kim elendi merak eden izleyiciler için düello sonucu geldi. Peki, Survivor kim elendi kim gitti son dakika, Survivor düello kim kazandı? İşte yanıtı..

12 Nisan Cuma günü

KİM ELENDİ SURVIVOR 12 NİSAN / Milyonlarca izleyiciyi ekran başına çivileyen Survivor All Star 32024 yarışında nefesler tutuldu. Her akşam yeni bölümüyle TV8 ekranında yayın hayatına devam eden Survivor son bölüm kazan kaynadı. Kırmızı ile Mavi takım mücadelesinde küllerinden doğan Kırmızı takım iletişim ödülü kazandı. Sevdikleriyle mesajlaşma fırsatı yakalayan Survivor Kırmızı takım yarışmacıları enerji depoladı. Bir eleme gecesinin daha gelip çattığı Survivor kim elendi kim gitti son dakika belli oldu. Peki, elenen isim Survivor kim elendi? Kim elendi Survivor 12 Nisan? İşte Survivor düello kaybeden isim..

12 NİSAN SURVİVOR KİM ELENDİ?

12 Nisan Survivor kim elendi sorusunun yanıtı Hakan oldu. Heyecanın hız kesmeden devam ettiği Survivor maratonunda nefesler tutuldu. Survivor son düello oyununda Mavi takımın en çok sevilen isimlerinden Yiğit Poyraz yarışı kaybetti. Sercan, Hakan ve Özgür’le girdiği yarışı kaybeden Survivor Poyraz elendi. Sakatlıkların yaşandığı Survivor maratonunda Acun Ilıcalı’dan bir hafta daha erkek elemesi yapılacağı yönüne açıklama geldi. Survivor yarışında kadın sayısı ani bir şekilde düşüşe geçince bir kez daha erkek elemesi yapılması kararı verildi. 12 Nisan Cuma günü ekrana gelen Survivor 83. bölüm düello için nefesler tutuldu.

SURVİVOR DÜELLO KİM KAZANDI, KİM KAYBETTİ?

Survivor elenen kim oldu, Survivor düello kim kazandı merak eden izleyiciler için açıklama geldi. 12 Nisan Cuma günü izleyicilerin karşısına çıkan Survivor 83. bölüm Hakan, Yasin, Yaman ve Sercan düello oyunu oynandı. Dünyanın en zor yarışmalarından olan Survivor bu hafta elenen isim Hakan Hatipoğlu oldu.