13-14 TEMMUZ NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA SAATLERİ 2024: Nüfus Müdürlükleri Hafta Sonu Saat Kaça Kadar Açık?

14 Temmuz Pazar günü yapılacak KPSS lisans sınavı öncesi nüfus müdürlükleri harekete geçti. KPSS sınav günü kimliklerinde sorun olan adayların gidebileceği nüfus müdürlükleri için karar alındı. Peki, nüfus müdürlüğü cumartesi açık mı? 14 Temmuz nüfus müdürlüğü saat kaçta açılıyor? İşte yanıtı..

13-14 TEMMUZ NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA SAATLERİ 2024: Nüfus Müdürlükleri Hafta Sonu Saat Kaça Kadar Açık?

13-14 Temmuz nüfus müdürlüğü çalışma saatleri belli oldu. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü 14 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek olan KPSS sınavı öncesi flaş duyuru yaptı. Sınav günü ve öncesinde kimlikleriyle ilgili işlem yaptırmak isteyen adaylar için çalışma saatleri değiştirildi. Arama motorlarında nüfus müdürlüğü cumartesi açık mı sorgusu yapanlar için duyuru geldi. Peki, 14 Temmuz nüfus müdürlüğü saat kaçta açılıyor? İşte yanıtı..

13-14 TEMMUZ NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ SAAT KAÇA KADAR AÇIK?

Nüfus müdürlükleri pazar günü açık mı merak edenler için hemen söyleyelim ki 2024 Kamu Personeli Seçme Sınavı (2024-KPSS Lisans) için nüfus müdürlükleri açık bulundurulacak. Nüfus Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada 14 Temmuz Pazar günü yapılacak KPSS lisans sınavına katılacak adayların ihtiyaç duyacakları belgeleri karşılamak amacıyla sınav merkezi olan il ve ilçe nüfus müdürlükleri 07.00-14.30 saatlerinde açık bulundurulacak. 14 Temmuz Pazar günü nüfus müdürlüklerindeki tüm işlemler randevusuz yapılacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ