Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

13 Aralık Gelinim Mutfakta Puan Durumu: Gelinim Mutfakta Bugün Kim Birinci Oldu? 13 Aralık Gelinim Mutfakta

Haftanın üçüncü günü Kanal D ekranındaki yerini alan Gelinim Mutfakta çeyrek altın ve bilezik dağıtmaya devam ediyor. Program tarihine geçen gelinler kazandıkları çeyreklerin sayısını unuttu. Her gün çeyrek altın, her hafta finalinde 10 altın bilezik kazanan gelinlerin puanları verildi. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? İşte merak edilen 13 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu..

Kanal D canlı yayın Gelinim Mutfakta son bölüm puanları verildi. Haftanın üçüncü yayını ile Kanal D ekranındaki yerini alan altın yarışması Gelinim Mutfakta yeni bölüm puanlar açıklandı. 13 Aralık Çarşamba günü izleyici karşısına çıkan Gelinim Mutfakta 1278. bölümün yıldızı Eskişehir usulü Balaban Kebabı oldu. Haftanın üçüncü maratonunda tezgah başına geçen gelinlerin ödevi Balaban Kebabı oldu. 4 gelin arasında Gelinim Mutfakta bugün en güzel Balaban Kebabı kim yaptı merak etti. 13 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu. Tadım sırasında önce sunucu Nursel Ergin ardından kayınvalideler Gelinim Mutfakta puan verdi. 13 Aralık Gelinim Mutfakta yayınında sesler bir hayli yükselirken Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu belli oldu. İşte 13 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu..

13 ARALIK GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM BİRİNCİ OLDU?

Gelinim Mutfakta 13 Aralık bugün kim birinci oldu merak eden izleyicilere son durum mesajı geldi. Hafta ortası yayını ile Kanal D ekranındaki yerini alan Gelinim Mutfakta 1278. bölümün yıldızı merak edildi. Gelinim Mutfakta Balaban Kebabı yapan gelinler arasında en güzel tabağı çıkran merak konusu oldu. Sunucu Nursel Ergin ardından kayınvalideler tabakları puanlamaya başladı. Haftanın en çok tartışılan isimlerinden gelin İrem kameralar karşısına geçti ve Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine seslendi. İrem, “Ne olur bizi gelip buradan alın. Buradaki bütün gelinleri alın çünkü bizi bu kaynanalar artık delirtti” dedi.

GELİNİM MUTFAKTA 13 ARALIK PUAN DURUMU

Ekranların sevilen yapımı Gelinim Mutfakta hafta ortası yayını ile izleyicilerin karşısına çıktı. Yeşim, İrem, Tuğba ve Aleyna arasında günün en güzel yemeğini yapan gelin merak edildi. 13 Aralık Çarşamba günü Gelinim Mutfakta Balaban Kebabı yapan gelinler arasında en yüksek puanı alan Yeşim oldu ve çeyrek altını kazandı. 13 Aralık Çarşamba Gelinim Mutfakta bugün kazanan gelini Yeşim oldu. İşte merak edilen Gelinim Mutfakta 13 Aralık puan durumu..

TUĞBA- 13

YEŞİM- 18

İREM- 13

ALEYNA- 11

DİĞER VİDEOLAR