Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

13 Ekim Gelinim Mutfakta Puan Tablosu! Gelinim Mutfakta Bilezikleri Kim Aldı?

Hafta finalinde Gaziantep’e özgü Billuriye Tatlısı yapan gelinlerin puanları verildi. Hafta finali bölümüyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta 13 Ekim puan tablosu belli oldu. Gelinim Mutfakta 1235. bölümde 1 çeyrek altın ve 10 altın bileziğin kazananı kim oldu merak edildi. İşte Gelinim Mutfakta 13 Ekim puan tablosu..

Kanal D’nin en sevilen gündüz kuşağı yarışmalarından Gelinim Mutfakta’da bir hafta daha geride kaldı. 4 gelin ve 4 kayınvalidenin kıyasıya mücadelesinde haftanın kazanan ismi belli oldu. Tezgah başında kendilerine verilen yemek ödevlerini yerine getiren gelinler bir yandan çeyrek altın bir yandan 10 altın bilezik kapmaya çalıştı. 13 Ekim Cuma günü hafta finali bölümüyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1235. bölümün galibi açıklandı. Seyircilerin 13 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu, Gelinim Mutfakta bugün puan durumu, Gelinim Mutfakta haftalık puan durumu araştırmaları yanıt buldu. İşte 13 Ekim Gelinim Mutfakta puan tablosu..

https://www.youtube.com/watch?v=7nsF8-9zjw4

13 EKİM GELİNİM MUTFAKTA BİLEZİKLERİ KİM ALDI?

1235. bölümüyle hafta finalini tamamlayan Gelinim Mutfakta yarışında kazanan belli oldu. Tuğba, Yeşim, Özlem ve Cansu’nun altın yarışında kazanan kim oldu açıklandı. Her hafta finalinde bir gelin çeyrek altın alırken bir gelin 10 altın bileziği koluna geçirdi. En kötü gelin adayı ise kayınvalidesiyle birlikte yarışmaya veda etti. Ekran başındaki izleyicinin gündeminde olan Gelinim Mutfakta bugün puan durumu açıklandı. 13 Ekim Cuma günü Billuriye Tatlısı yapan gelinlerden en yüksek puanı alan Yeşim 90 puanla 10 altın bileziğin sahibi oldu. En düşük puana sahip gelin Özlem ve kaynanası Ramise yarışmaya veda etti.  İşte 13 Ekim Gelinim Mutfakta puan tablosu..

13 EKİM GELİNİM MUTFAKTA PUAN TABLOSU

TUĞBA- 19

YEŞİM- 8

ÖZLEM- 9

CANSU- 19

GELİNİM MUTFAKTA TOPLAM PUAN DURUMU

TUĞBA- 81

YEŞİM- 90

ÖZLEM- 39

CANSU- 63

DİĞER VİDEOLAR