13 EYLÜL GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ AÇIKLANDI! Gelinim Mutfakta Bu Hafta 10 Bilezik Kim Aldı? 13 Eylül Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Yeni sezonda Aslı Hünel ile yola devam eden Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın beklenen anı geldi. Günün en yüksek puanını alan çeyrek altın kazanırken hafta boyunca en yüksek puanları alan gelin 10 altın bilezik kazandı. Peki, 13 Eylül Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte 13 Eylül Gelinim Mutfakta puan durumu..

13 EYLÜL GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ AÇIKLANDI! Gelinim Mutfakta Bu Hafta 10 Bilezik Kim Aldı? 13 Eylül Gelinim Mutfakta Puan Durumu

13 Eylül Gelinim Mutfakta kim elendi sorusuna yanıt arayan izleyicilerin beklediği an geldi. 13 Eylül Cuma günü ekrana gelen 1450. bölüm yarışmadan ayrılmak isteyen Rabia ile kayınvalidesi Yasemin diskalifiyeden son anda kurtuldu. Aslı Hünel bu haftanın en çok puan kazanan gelininin 10 altın bileziği kollarına geçireceğini açıkladı. Gelinim Mutfakta bu hafta 10 bilezik kim aldı? İşte 13 Eylül Gelinim Mutfakta puan durumu..

13 EYLÜL GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Hafta finali bölümüyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında günün lezzeti Muhallebili Ekmek Kadayıfı oldu. Günün yemeğini en iyi şekilde yapan gelin AYSUN çeyrek altın kazandı. Hafta boyunca Aslı Hünel ile kayınvalidelerden en yüksek puanları toplayan RABİA 10 altın bileziğin sahibi oldu. Haftanın en kötü gelini ZEHRA ve kayınvalidesi ise programa veda etti.

13 Eylül Gelinim Mutfakta Bugün Çeyrek Altını Kim Aldı: AYSUN

13 Eylül Gelinim Mutfakta 10 Altın Bileziği Kim Aldı: RABİA

13 Eylül Gelinim Mutfakta Bugün Kim Elendi: ZEHRA

GELİNİM MUTFAKTA TOPLAM PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN KUŞATAN - 77

GELİNİM MUTFAKTA ZEHRA AYGÜL - 51

GELİNİM MUTFAKTA RABİA DÖNER - 77

GELİNİM MUTFAKTA YASEMİN KOCAKURT - 69

Kaynak: Şermin Temur