13 EYLÜL YEMEKTEYİZ BU HAFTA KİM BİRİNCİ OLDU? Zuhal Topal Yemekteyiz 150 Bin TL Kim Aldı?

TV8 ekranında yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında haftanın birincisi açığa çıktı. Ekran başındaki izleyiciler bu haftanın 150 bin TL büyük ödülünü kazanan isme odaklandı. Peki, 13 Eylül Yemekteyiz kim birinci oldu? İşte Zuhal Topal Yemekteyiz bu haftanın birincisi..

13 EYLÜL YEMEKTEYİZ BU HAFTA KİM BİRİNCİ OLDU? Zuhal Topal Yemekteyiz 150 Bin TL Kim Aldı?

Hafta içi her gün saatler 16.00 olduğunda yayına giren Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın kazanan ismi merak edildi. 9-13 Eylül haftasında Zuhal Topal ve 4 rakibi için masasını kurup yemeklerini hazırlayan Selahattin, İkbal, Nur, Gürkan ve Özlem arasında 150 bin TL kazanan isim sorgulanmaya başladı. Zuhal Topal bu haftanın puanlarını açıkladı. Peki, 13 Eylül Yemekteyiz kim birinci oldu? İşte 13 Eylül Yemekteyiz puan durumu..

13 EYLÜL YEMEKTEYİZ BU HAFTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Zuhal Topal sunumuyla ekrana gelen Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın kazanan ismi Selahattin oldu. 9 Eylül ile 13 Eylül günleri arasında Yemekteyiz masasına yerlerini alan Selahattin, Nur, Gürkan, Özlem ve İkbal arasında 150 bin TL'yi kazanan Selahattin Aysu oldu. Haftanın 5 günü yeni bölümüyle sevenlerinin karşısında olan Zuhal Topal Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın kazananı Selahattin 34 puan alarak haftayı avantajlı olarak kapattı.

13 EYLÜL YEMEKTEYİZ TOPLAM PUAN DURUMU

GÜRKAN AVCIOĞLU : 12

İKBAL YETKİN : 12

NUR TUGAL : 19

ÖZLEM IŞIK : 31

SELAHATTİN AYSU : 34

Kaynak: Şermin Temur