Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

13 HAZİRAN MÜGE ANLI CANLI İZLE BUGÜN: Müge Anlı Bugün Tek Parça İzle Youtube 13 Haziran 2024! ATV Canlı Yayın İzle 2024 Bugün Müge Anlı İle Tatlı Sert

13 Haziran Müge Anlı canlı yayın izleyecek olan vatandaşlar ekran karşısındaki yerini aldı. Haftanın dördüncü bölümüyle izleyici karşısına çıkan Müge Anlı 13 Haziran 2024 Perşembe yayını başladı. Müge Anlı kıyma makinesi cinayeti 4 çocuklu sevgilisinin eski eşi ihanetten cinayete peş peşe itiraf geldi. İşte ATV canlı yayın izle 2024 bugün Müge Anlı İle Tatlı Sert linki..

13 Haziran Müge Anlı

ATV ekranında yayınlanan 13 Haziran Müge Anlı canlı izle güne başladı. Dobra karakteriyle herkesin gönlünü fetheden araştırmacı gazeteci Müge Anlı yeni güne başladı. 13 Haziran 2024 Perşembe günü ekrana gelen Müge Anlı Tatlı Sert bugün canlı yayın izle kıyma makinesi cinayeti izleyenleri şoke etti. Müge Anlı bugün tek parça izle Youtube “Adamı kıyma makinesine koyup biber salçası gibi çekiyorlar dedi” açıklaması ardından stüdyo buz kesti. 13 Haziran Müge Anlı canlı yayın aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz. İşte ATV Müge Anlı canlı izle bugün ekranı..

ATV MÜGE ANLI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE YOUTUBE

Müge Anlı son bölüm izle Youtube 4 çocuklu sevgilisinin eski eşi ihanetten cinayete ardı arkası kesilmeyen iddialarla geldi. İhsan Deren, eski eşi Ayşe Gökburun’un Mehmet ile mesajlarını yakaladığını ve ihaneti öğrendiğini söyledi. “Ayşe daha zengin ve akıllı birine kaçsaydı yine gam yemezdim ama Mehmet gibi birine kaçtı. Mehmet kadınları kandırıyor” deyince olanlar oldu. Müge Anlı kıyma makinesi cinayeti iddiası komşudan, “Adamı kıyma makinesine koyup biber salçası gibi çekiyorlar dedi” açıklaması geldi. Hatice Ekiz, “2018 yılında eşimin beni aldattığını öğrendim Mehmet’e anlattım, onu dövdürmek için bir şeyler yapıp yapamayacağımızı sordum. Mehmet bana ne adamlar var adamı kıyma makinesine koyup biber salçası gibi çekiyorlar dedi” diye anlattı.