13 Kasım Pazartesi Kocaeli hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli'de ve Türkiye'nin büyük bölümünde kuvvetli sağanak yağış olacağını açıkladı. İl genelinde bugün 17 derece sıcaklık bekleniyor.

13 Kasım Pazartesi Kocaeli hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmesine göre, ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz (Kahramanmaraş hariç), İç Anadolu'nun batısı, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu ile Aksaray, Nevşehir, Yozgat ve Bitlis çevrelerinin yağmur ve sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

YAĞIŞ VAR

Yağışların; Marmara, Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz ile Isparta çevrelerinde yerel olarak kuvvetli, Antalya'nın doğu kesimlerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

KOCAELİ’DE HAVA NASIL OLACAK?

13 Kasım Pazartesi günü Kocaeli’de kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre hava sıcaklığının en yüksek 17, en düşük ise 12 derece olması beklenirken, nem oranının en yüksek yüzde 95, en düşük ise yüzde 90 olacağı meteoroloji tarafından açıklandı. Kocaeli’de rüzgarın batıdan ve saatte 14 kilometre hızla esmesi tahmin ediliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ