Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

13 Şubat 2024 Survivor All Star gelişmeleri… Son dokunulmazlık oyunu oynandı! Potaya giren isim şoke etti

Bu hafta kadınlar potasına bir isim daha vermemek adına haftanın son dokunulmazlık oyununda üstün performanslar sergileyen Survivor yarışmacıları, milyonları bir kez daha ekranları başlarına kilitledi. Dün akşam yayınlanan bölümün sonunda son eleme adayı belli oldu. İşte ayrıntılar…

Bu hafta kadınlar potasına

Bu sene hem efsane isimlerden oluşan All Star kadrosu hem de değişen formatı ile bir hayli dikkat çeken fenomen yarışma programı Survivor, reytingleri silip süpürmeye devam ediyor. SMS olmadan belirlenecek olan şampiyon için büyük bir heyecan ile geri sayım devam ederken dün akşam yayınlanan bölümde nefesler bir kez daha tutuldu.

Bir hafta erkekler diğer hafta ise kadınlar için düzenlenen eleme potasının bu haftaki isimlerini belirlemek üzere günlerdir dokunulmazlık oyunlarında savaş veren kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, dün akşam haftanın son oyununa çıktı. Bir kişiyi daha elem

e potasına göndermemek adına tüm güçlerini ortaya koyarak adeta savaşan yarışmacılar, seyircileri ekranları başlarına kilitledi. Gecenin sonunda yapılan oylamada kadınlar potasına giren 4’üncü isim de belli oldu.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNUN KAZANANI BELLİ OLDU

Dün akşam haftanın 4’üncü ve son dokunulmazlık oyununa çıkan kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, zorlu etabı tamamlayabilmek adına tüm güçlerini ortaya koydu. Kıyasıya geçen yarışın kazananı ise mavi takım oldu. Böylelikle haftanın son eleme adayının kırmızı takımdan çıkacağı netlik kazanmış oldu.

ELEME ADAYLARI TAMAMLANDI

Geçtiğimiz hafta düzenlenen erkekler potasında başarısız olarak adaya veda eden isim Ersin Korkut olmuştu. Korkut’un ardından kadınlar potası için yarışan takım oyuncuları, dün akşam bir kez daha sahaya çıktı. Mavi takımın galibiyeti ile sonlanan dokunulmazlık oyununun ardından kırmızı takım kendi içlerinde bir oylama gerçekleştirdi.

Kırmızı takımda yapılan oylamada bir eşitlik yaşandı. 4’er kez yazılan Gizem ve Aleyna arasında tercih yapmak durumunda kalan takım kaptanı Sema, Aleyna’nın ismini verdi. Böylelikle Aleyna haftanın son eleme adayı olarak kayda geçti.

Bu hafta düelloda kozlarını paylaşacak olan yarışmacılar şu şekilde eşleştirildi:

  • Pınar- Sahra
  • Aleyna- Aysu