Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

14 HAZİRAN 2024 EN GÜZEL CUMA MESAJLARI YENİ: Cuma Mesajları Resimli Yazılı! Cumamız Mübarek Olsun Cuma Mesajları En Güzelleri

14 Haziran Cuma gününün gelişiyle en güzel cuma mesaj araştırmaları yapıldı. Kurban Bayramı öncesi son cuma gününü kutlayan Müslümanlar günün anlam ve önemine dair, dualı, hadisli ve ayetli cuma mesajları araştırdı. Birbirinden anlamlı ve özel cuma mesajları sizler için derledik. İşte cumanız mübarek olsun cuma mesajları..

14 Haziran Cuma gününün

Milyonlarca vatandaşın önem verdiği cuma gününe girişle birlikte en güzel cuma mesaj aramaları yoğunlaştı. Kurban Bayramı öncesi son cuma gününe giren Müslümanlar günün anlam ve önemine hitaben ayetli cuma günü mesajlarına odaklandı. WhatsApp, SMS, TikTok, Twitter, Facebook gibi sosyal medya platformlarında paylaşılabilecek resimli, yeni, fotoğraflı, ayetli cuma mesajları örnekleri geldi. İşte birbirinden anlamlı, hadisli, yazılı cuma mesajları 2024..

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI 2024

Her Cuma olduğu gibi, bugün de hayatınıza bereket, huzur ve neşe getirmesini dilerim. Allah`ın rahmeti, sevgisi ve koruması hep üzerinizde olsun. Hayırlı Cumalar!”,

Bu mübarek Cuma gününde, Allah sizi ilahi rehberliği, koruması ve bereketiyle bereketlesin. Cuma Mübarek olsun.

Rasûlullah (s.a.v) şöyle buyurdu: “Fakirleri kollayıp gözetiniz. Aranızdaki zayıflar sâyesinde Allah’dan yardım görüp ve rızıklandığınızdan şüpheniz olmasın.” (Ebû Dâvûd, Cihâd 70)

Esirgeyen ve Bağışlayan Allah’ın adıyla “Her türlü hamd ve övgü, kuluna Kitab’ı indiren ve onda hiçbir yanlışlığa yer vermeyen Allah’a mahsustur.” (Kehf, 18/1) Dualarınızın kabul olması dileğiyle.

HADİSLİ AYETLİ CUMA MESAJLARI 

“Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır.” Hayırlı cumalar | İnşirâh Sûresi, 5. AyetMakbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah.

Allahım! Bilerek veya bilmeyerek isledigimiz hatalarimizi, günahlarimizi bagsla. BizlereMerhamet buyur. süphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.”

Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.

Gözlerinizin sadece güzellikleri göreceği bir gün olsun. #hayırlıcumalar