Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

14 Kasım Gelinim Mutfakta Puan Durumu! 14 Kasım Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu?

14 Kasım Gelinim Mutfakta puanları geldi. Nursel Ergin haftanın ikinci günü 1257. bölümde en yüksek puanı hangi geline verdi belli oldu. Bugün en güzel Sultan Sarması yapan gelin çeyrek altını yakasına taktı. Peki, 14 Kasım Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte 14 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu..

Kanal D izleyicileri Gelinim Mutfakta yeni bölümün sonuçlarını öğrendi. Çok sayıda izleyicinin gündeminde ilk sırada yer alan yemek yarışmasının gün birincisi açıklandı. 14 Kasım Salı günü ekrana gelen yeni bölümde hangi gelin çeyrek altını yakasına taktı merak konusu oldu. Hafta içi her gün saat 13.00 olduğunda yeni bölümüyle yayına giren Gelinim Mutfakta’nın gün birincisi açıklandı. Günün en güzel Sultan Sarması tabağını çıkaran Gelinim Mutfakta gelini belli oldu. Günün yıldız ismi kim oldu merak eden izleyiciler yeni bölüm bitiminde araştırmalara hız verdi. Nursel Ergin bugün en beğendiği tabağa 5 puan, en kötüsüne 1 puan verdi. Peki, 14 Kasım Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte 14 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu..

https://www.youtube.com/watch?v=eXSsR2BJqWU

14 KASIM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

14 Kasım Salı günü yeni bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışında puanlar verildi. Bugün dört gelinin ödevi Sultan Sarması oldu. Gün boyunca birbiriyle didişmeyi ihmal etmeyen gelin ve kaynanalar arasında kim galip geldi sorusunun yanıtı belli oldu. İlk puanlamayı yapan Nursel Ergin en güzel tabağı hazırlayan yeni gelin Hilal’e 5 puan verdi. Yarışmanın en iddialı ismi Yeşim ise Nursel Ergin puanlamasından 1 puanı hanesine yazdırdı. 14 Kasım Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın ikinci yayını Aleyna’nın çeyiz sorunuyla devam etti. Birbirinden dişli gelin ve kayınvalidelerin altın yarışında Tuğba, Nursel Ergin’den 3 puan alırken, kayınvalidesi Gönül hanımdan 5 puan aldı. Aleyna’nın kaynanası Hacer duruma itiraz etti. Gönül hanımın olmayan tabağa 5 puan verdiğini söyledi. Yeni bölüme Tuğba ile kayınvalidesinin eşya tartışması damga vurdu. Tuğba evdeki tüm eşyalarını attığını söyleyince Gönül hanım sinir krizi geçirdi.

14 KASIM GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Haftanın ikinci yayını ile ekrana gelen Gelinim Mutfakta merak edilen puan tablosu oluştu. 14 Kasım Salı günü bölüm birincisi yeni gelin Hilal oldu. Hilal ve Tuğba kuraya kaldı. Bugün en güzel Sultan Sarması tarifini yapan Hilal, Beyhan hanımın kura çekmesiyle birinci oldu ve çeyrek altını yakasına taktı. Hem kayınvalidelerden hem de Nursel Ergin’den en yüksek puanı alan çeyrek altını kaptı. İşte 14 Kasım Gelinim Mutfakta puanları..

TUĞBA- 15

YEŞİM- 13

ALEYNA- 9

HİLAL- 15

DİĞER VİDEOLAR