14 Mart Survivor Kim Elendi? Survivor 59. Bölüm Kim Elendi? 14 Mart 2024 Perşembe Survivor Düelloyu Kim Kazandı?

İzleyicileri ekran başına çivileyen Survivor All Star 2024 59. bölüm ekrana geldi. 14 Mart Perşembe günü yayınlanan Survivor yeni bölüm adaya veda eden isim merak konusu oldu. Yeni bir düello gününün geldiği Survivor 59. bölüm kim elendi araştırıldı. İşte Survivor 14 Mart 2024 elenen isim..

14 Mart Survivor Kim Elendi? Survivor 59. Bölüm Kim Elendi? 14 Mart 2024 Perşembe Survivor Düelloyu Kim Kazandı?

Acun Ilıcalı'nın sevilen yapımı Survivor All Star 2024 yarışında nefesler tutuldu. Milyonlarca izleyiciyi ekran başına çivileyen Survivor yarışında yeni bölüm başladı. Yeni bölümleriyle ekran maratonuna devam eden Survivor 59. bölüm yayına girdi. TV8 canlı yayın takip eden izleyiciler 14 Mart Survivor kim elendi sorusuna yanıt aramaya koyuldu. Survivor düello gününün gelişiyle elenen isim Survivor kim elendi merak edildi. İşte Survivor 14 Mart 2024 kim elendi yanıtı..

14 MART SURVİVOR KİM ELENDİ?

Ekran başındaki izleyicilerin soluksuz takip ettiği Survivor 2024 yarışında sakatlığı düzelen Nagihan Kırmızı takıma geri döndü. 14 Mart Perşembe günü yayınlanan Survivor yeni bölüm Aleyna ile Nagihan arasında ipler bir kez daha gerildi. Açlıkla mücadele eden Survivor 2024 kadrosu ödül ve dokunulmazlık oyunlarıyla yola devam ederken bir yandan da eleme geceleriyle odak noktası oldu. Yepyeni bir düello heyecanının yaşandığı Survivor 59. bölüm Survivor eleme adayları arasında yarış başladı.

14 Mart Survivor Kim Elendi? Survivor 59. Bölüm Kim Elendi? 14 Mart 2024 Perşembe Survivor Düelloyu Kim Kazandı? - Resim : 1

SURVİVOR ADAYA KİM VEDA ETTİ?

Denge savaşlarının devam ettiği Survivor 59. bölüm büyük düello yarışı ekrana geldi. 14 Mart 2024 Perşembe akşamı yayınlanan Survivor yeni bölüm Mavi ve Kırmızı takım önce ödül oyunu için parkura çıktı. Aysu, Pınar, Gizem ve Berna arasında hangi yarışmacının Survivor yarışına veda edeceği belli oldu. 14 Mart Perşembe günü izleyicilerin karşısına çıkan Survivor yeni bölüm düelloyu kaybeden isim Pınar oldu ve evine dönüş bileti aldı. Aysu, Berna ve Gizem ise Dominik'te bir süre daha kalmayı garantiledi. Survivor 14 Mart elenen isim Pınar Saka oldu.