Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

14 Şubat Evde Bakım Maaşı Yatan İller GÜNCEL LİSTE: Evde Bakım Maaşı Ne Zaman Yatar? Şubat Ayı Evde Bakım Aylığı Ne Zaman Yatacak?

14 Şubat evde bakım maaşı yatan iller listesi merak edildi. Şubat ayının ikinci haftasında güncel evde bakım parası yatan iller araştırıldı. Peki, evde bakım maaşı ne zaman yatacak? Evde bakım maaşı ayın kaçında yatıyor? İşte Şubat evde bakım aylığı yatan iller..

14 Şubat evde bakım

14 Şubat evde bakım maaşı yatan iller listesi geldi. Milyonlarca vatandaşın gündeminde ilk sırada yer alan güncel evde bakım parası yatan iller sorguları hızlandı. 2024 şubat ayının ikinci haftasında günün en çok merak edilen başlığı evde bakım maaşı sorgulama ekranı oldu. Engelli, hasta ve yaşlı vatandaşların bakım masraflarını karşılamak için verilen evde bakım maaşı ne zaman yatar merak konusu oldu. Peki, evde bakım maaşı ne zaman yatacak? İzmir evde bakım maaşı yattı mı? İşte 14 Şubat evde bakım aylığı son durum..

EVDE BAKIM AYLIĞI NE ZAMAN YATACAK?

Evde bakım aylığı ne zaman yatacak merak eden vatandaşlar son duruma odaklandı. Memur maaş zammı ardından evde bakım maaşı ücretlerine zamlandı. Yüzde 49,25 oranında zam yapılan evde bakım aylığı ödemeleri beklenmeye başladı. 5000 TL’den 7608 TL2ye yükselen evde bakım maaşı açıklaması Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’tan geldi. Zamlı evde bakım maaşlarının yatırılacağı tarihi açıklayan Bakan Göktaş, “Şubat ayından itibaren söz konusu aylık ödemelerini artışlı bir şekilde hak sahiplerinin hesaplarına yatıracağız” dedi.

14 ŞUBAT EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER

14 Şubat evde bakım maaşı ayın kaçında yatıyor hemen belirtelim ki ödemeler her ayın 15’i ile 31’i arasında hesaplara geçiyor. Şubat ayı evde bakım maaşı ödemelerinin 15 Şubat itibarıyla hesaplara geçmesi  bekleniyor. Evde bakım maaşları henüz hesaplara yatırılmadı. Evde bakım maaşı sorgulama için e-Devlet sayfasına girin. Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama sayfasından şifre ve TC kimlik numarası ile evde bakım maaşı detaylarını öğrenebilirsiniz. Öte yandan evde bakım parası öğrenmek için cep telefonunuzdan BAKIYE yazıp 4747’ye mesaj atabilirsiniz.