Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

15 Aralık 2023 Cuma bugün kimin maçı var?

Futbolseverler, her gün merakla

Futbolseverler, her gün merakla bekledikleri maçları günlük olarak takip etmek için ‘Bugün hangi maçlar var?’ sorusunu sıklıkla sormaktadır. Destekledikleri takımların performansını yakından izleyen futbol tutkunları, kritik kararları, penaltıları, kırmızı kartları ve maç skorlarını öğrenmek adına 15 Aralık Cuma günü oynanacak maçları araştırıyor.

Süper Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi ve Dünya Genelindeki Maçlar:

  • Nottingham Forest – Tottenham – Saat: 23:00 Nottingham Forest ile Tottenham arasındaki mücadele, futbolseverleri ekran başına kilitleyecek.
  • Monaco – Lyon – Saat: 23:00 Fransız futbolunun iki güçlü ekibi arasındaki çekişmeye tanık olacak olan futbolseverler, heyecan dolu anları kaçırmak istemeyecek.
  • Osasuna – Vallecano – Saat: 23:00 La Liga’da mücadele eden Osasuna ve Vallecano’nun karşılaşması, futbolseverlere İspanyol futbolunun heyecanını yaşatacak.
  • Genoa – Juventus – Saat: 22:45 Serie A’da kıyasıya rekabetin yaşanacağı Genoa – Juventus maçı, futbolseverleri ekran başına çekecek.
  • M’gladbach – Werder Bremen – Saat: 22:30 Alman futbolunun temsilcileri M’gladbach ile Werder Bremen arasındaki mücadele, futbolseverlere Bundesliga’nın heyecanını sunacak.

Hakem hatalarından kritik kararlara, penaltılardan kırmızı kartlara, faullerden ofsaytlara kadar tüm detayları öğrenmek isteyen futbolseverler, 15 Aralık Cuma tarihinde oynanacak maçları büyük bir merakla bekliyor. Maçların gelişmelerini takip etmek için ekran başında olmayı unutmayın!