Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

15 Eylül Gelinim Mutfakta puan durumu, Gelinim Mutfakta bilezikleri kim aldı?

Nursel Ergin’in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında final günü geldi çattı. Her gün bir sürprizin yaşandığı programda bugün bilezikleri kim koluna takacak merak edildi. İşte Gelinim Mutfakta 15 Eylül puan durumu..

Bu haberin fotoğrafı yok

15 Eylül Gelinim Mutfakta puan durumu, Gelinim Mutfakta bilezikleri kim aldı?

Kanal D’de hafta içi her gün saat 13.00’da ekrana gelen Gelinim Mutfakta 15 Eylül Cuma final yayını başladı. Her gün sonunda çeyrek altın, her hafta finalinde altın bilezikleri koluna takmak isteyen gelinler kolları sıvadı. Hafta heyecanını yaşayan gelin ve kayınvalideler elenmemek için var gücüyle çalıştı. İşte 15 Eylül Gelinim Mutfakta toplam puan durumu…

GELİNİM MUTFAKTA CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GELİNİM MUTFAKTA 14 EYLÜL NELER OLDU?

14 Eylül Gelinim Mutfakta yayınında Tuğba Erurul 13 puanla günün birincisi oldu. Tuğba gelin çeyrek altını yakasına taktı. Melike ise 8 puanla günün sonuncusu olan yarışmacı oldu. Cordon Bleu yapan gelinler puanlarını aldı. 15 Eylül Gelinim Mutfakta final gününe ait puan durumu henüz belli değil. 

TUĞBA- 

MELİKE-

GÜLENAY-

CANAN-

GELİNİM MUTFAKTA 14 EYLÜL BÖLÜMÜNÜ FULL İZLE

NURSEL ERGİN KİMDİR?

Yetiştirme yurdunda büyüyen Nursel Ergin eski mankendir. 1966 doğumlu olan sunucu Ergin Türkiye’de “Nursel’in Mutfağı” adlı yemek programıyla tanındı. Programında geleneksel Türk yemeklerinin yanı sıra farklı mutfaklardan tariflere de yer verdi.

Televizyon dünyasına adımını Acun Ilıcalı’nın Var Mısın Yok Musun adlı programıyla attı. Şimdilerde Gelinim Mutfakta isimli yemek yarışmasını sunan Nursel Ergin uzun zamandır birlikte olduğu Murak Akyer ile sessiz sedasız boşandı. 

NURSEL ERGİN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN