Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

15 Ocak Okullar Tatil Mi SON DAKİKA: Bugün Okul Var Mı? 15 Ocak Pazartesi Günü Okullar Tatil Mi? 15 Ocak Hangi Okullar Tatil?

Sömestr öncesi son okul haftasına giriş yapan öğrenci ve öğretmenlere tatil müjdesi geldi. 15 Ocak Pazartesi günü kar yağışına teslim olan illerde okullar erken tatil edildi. Öğrenciler 15 Ocak Pazartesi bugün hangi illerde okul tatil merak etti. Peki, 15 Ocak okullar tatil mi? Bugün okul var mı? İşte yanıtı..

Sömestr öncesi son okul

15 Ocak okullar tatil mi son dakika haberi geldi. Kış mevsiminin etkisini iyice göstermesiyle kar tatili haberleri gelmeye başladı. 15 Ocak Pazartesi günü son haftaya giriş yapan okullardaki son durum merak konusu oldu. Çok sayıda öğrenci 15 Ocak hangi okullar tatil mi araştırmaya başladı. 15 Ocak 2024 Pazartesi günü okulların tatil olup olmadığını sorgulayan öğrencilere son durum mesajı verildi. 15 Ocak İstanbul, Kocaeli, Van, Trabzon, Hakkari, Artvin gibi illerde eğitim öğretime ara verildi. Sömestr tatili öncesi son haftaya giren öğrenci ve öğretmenlere 15 Ocak Pazartesi günü okullar tatil mi belli oldu. Peki, 15 Ocak okul var mı? 15 Ocak Pazartesi okullar tatil mi? Bugün okul var mı? İşte merak edilen soruların yanıtları..

15 OCAK TRABZON OKUL TATİL Mİ?

Trabzon okul tatil mi sorusunun yanıtı geldi. Trabzon’da da karlı ve buzlu hava ardından 15 Ocak Pazartesi günü taşımalı eğitime bir gün ara verildi. Trabzon Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İlimizde gerçekleşen olumsuz hava şartları sonrası tüm mahalle yollarımız açık durumdadır. Ancak meteorolojik raporlar doğrultusunda bu gece buzlanma riski bulunduğundan ilimizdeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile halk eğitim merkezlerinde 15 Ocak 2024 Pazartesi günü sadece taşımalı eğitim yapan öğrencilerimiz için eğitime bir gün ara verilmiştir” denildi.

GİRESUN BUGÜN OKUL VAR MI?

Giresun bugün okul var mı soran öğrenciler için hemen belirtelim ki kentteki olumsuz hava koşulları ardından eğitime 1 günlük ara geldi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kar ve buzlanma riskinden dolayı Çanakçı ilçesindeki tüm okullarda, Espiye, Tirebolu, Görele ve Eynesil ilçelerinde ise köy okullarında eğitime 15 Ocak Pazartesi günü ara verildiği belirtildi.

ARTVİN OKUL TATİL Mİ?

Artvin okul tatil mi sorusunun yanıtı geldi. Artvin’de yaşanan olumsuz hava koşulları ardından taşımalı eğitim öğrenciler için 1 günlük tatil kararı alındı. Valilikten yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları sonrası buzlanma riski olan Artvin’de tüm ilk ve orta dereceli okullarda, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile halk eğitim merkezlerinde 15 Ocak Pazartesi günü sadece taşımalı eğitim yapan öğrenciler için eğitime ara verildiği açıklandı.

15 OCAK BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? HAKKARİ

15 Ocak bugün okullar tatil mi Hakkari sorusuna yanıt arayan öğrencilere yanıt geldi. Valilikten yapılan açıklamada olumsuz hava şartları nedeniyle 15 Ocak Pazartesi günü il genelinde yüksek öğretim kurumları hariç, kreş, anaokulu, ilk ve orta dereceli eğitim kurumları ile özel öğretim kursları, Halk Eğitimi ile Rehberlik ve Araştırma Merkezleri’nde eğitime ara verildiği söylendi. Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile personel izinli sayılacak.