Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

15 Temmuz anma mı kutlama mı?

Kocaeli’de düzenlenecek olan 15 Temmuz anma programında 5 şarkıcının sahne alacak olması dikkat çekti

Kocaeli’de düzenlenecek olan 15

15 Temmuz 2016’da gerçekleştirilen ve 246 vatandaşımızın hayatını kaybettiği darbe kalkışmasının 8. yıldönümü anma etkinlikleri, bu yıl da SEKA Park Uçurtma Tepesi’nde gerçekleştirilecek. Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ÖNDER tarafından organize edilen anma etkinlikleri, bu yıl ‘Vatana can verenler’ temasıyla gerçekleştirilecek.

5 ŞARKICI SAHNE ALACAK

SEKA Park Uçurtma Tepesi’nde düzenlenecek anma etkinlikleri akşam saat 20.00’de başlayacak. Önceki yıllarda Kur’an-ı Kerim tilaveti ve tiyatro gösterileri ile anılan 15 Temmuz, bu yıl biraz daha müzik ağırlıklı olacak. Etkinliklerin anlatıcılığını Ali Bektaş üstlenecek. Program içeriğinde ise Türk Halk Müziği ve pop sanatçısı Elif Buse Doğan, Rap Müzik sanatçısı Resul Aydemir ve pop müziği sanatçıları Ahmet Şahin ve Emrah Uçar sahne alacak.

ANMA GÜNÜ MÜ KUTLAMA GÜNÜ MÜ?

248 kişinin hayatını kaybettiği ve binlerce kişinin yaralandığı olaylar sonrası 2016 yılında 15 Temmuz günü ‘Demokrasi ve Özgürlükleri Anma Günü’ olarak ilan edildi. Anma günü olarak başlayan etkinliklerin zamanla kutlama formatına dönüşmesi gözlerden kaçmadı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin düzenleyeceği etkinlikte 5 sanatçının sahne alması ise dikkat çekti.