15 TEMMUZ GEMZ DAILY KOMBO KARTLARI TIKLA: Gemz Daily Code 5 Milyon Kazandıran Şifre! 15 Temmuz 2024 Gemz Günlük Kombo

Oyun tutkunlarının merak ettiği Gemz günlük kombo 15 Temmuz şifresi belli oldu. Telegram tabanlı kripto oyun dünyası Gemz daily code belli oldu. 15 Temmuz Pazartesi günü oyuna giriş yapacak olan kullanıcılar için günlük liste geldi. İşte 15 Temmuz Gemz günlük kombo kartları..

15 TEMMUZ GEMZ DAILY KOMBO KARTLARI TIKLA: Gemz Daily Code 5 Milyon Kazandıran Şifre! 15 Temmuz 2024 Gemz Günlük Kombo

15 Temmuz Gemz günlük kombo kartları merak eden oyun severler günün macerasına başladı. 15 Temmuz Pazartesi günü oyuna giriş yapan kullanıcılar daily code inceledi. Telegram tabanlı kripto oyunları merak eden kullanıcılar harekete geçti. Haftanın ilk günü oyun tutkunlarının merakla beklediği Gemz 15 Temmuz 2024 kartlar dağıtıldı. Gemz daily combo macerasında günün şifresini giren maceraya devam edecek. İşte 15 Temmuz Gemz daily code..

15 TEMMUZ GEMZ DAILY KOMBO KARTLARI

Telegram platformunda oynanan en ünlü oyunlardan olan GemZ parolası verildi. 15 Temmuz Pazartesi günü Gemz dünyasına giriş yapan kullanıcılar günlük şifre ile kombo kartlarını topladı. GemZ 5.000.000 coin için oyunculara her gün çeşitli görevler, tahminler ve bilgi yarışmaları sunuluyor. Doğru cevaplar ve tamamlanan görevler üzerinden puanlar kazanılır. Dönemsel olarak en yüksek puanı toplayan oyuncu çeşitli ödüllerden yararlanacak.

-POAPS

-ETHEREUM MERGE

-COLD WEATHER GEAR

15 TEMMUZ GEMZ DAILY KOMBO KARTLARI TIKLA: Gemz Daily Code 5 Milyon Kazandıran Şifre! 15 Temmuz 2024 Gemz Günlük Kombo - Resim : 1

GEMZ DAILY COMBO NASIL GİRİLİR?

Telegram uygulamasından Gemz butununa tıklayın. "Şimdi Oyna" butonuna tıklayın. Oyun yüklenince "Mine" butonuna tıklayın.

"Kartlar" butonuna tıklayıp "Al" seçeneğine basıp ödüllerinizi toplayın.

İşlem tamamlandığında ödüller hesabınıza yüklenecek. Doğru kartı seçtiğinizde ekranda "Tebrikler" mesajı göreceksiniz. Ödülleri başarıyla alırsanız 5.000.000 jeton kazanacaksınız.

Kaynak: Şermin Temur