15 TEMMUZ MESAJLARI VE SÖZLERİ RESİMLİ YENİ 2024: 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Gününe Özel Kutlama Mesajları! Uzun, Kısa 15 Temmuz Mesajları

15 Temmuz mesajları ve sözleri 2024 araştırması yapan vatandaşların paylaşımlara başladı. 8 yıl önce meydana gelen 15 Temmuz darbe girişimi ardından Türkiye'nin dört bir yanında anma törenleri yapılmaya başladı. 15 Temmuz Pazartesi günü paylaşabileceğiniz özel farklı, duygusal, kısa, uzun 15 Temmuz mesajları burada..

15 TEMMUZ MESAJLARI VE SÖZLERİ RESİMLİ YENİ 2024: 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Gününe Özel Kutlama Mesajları! Uzun, Kısa 15 Temmuz Mesajları

15 Temmuz mesajları resimli gündeme geldi. 15 Temmuz Pazartesi gününün gelişiyle vatandaşların 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesaj araştırması başladı. 2016 yılında 8. yıldönümü olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sözleri geldi. Her yıl 15 Temmuz günü kutlanan Demokrasi ve Milli Birlik Günü şehitleri anmak isteyenler, uzun, kısa, anlamlı 15 Temmuz mesajlarını yakınları ile p0aylaşmaya başladı. Sizler için 15 Temmuz resimli, yeni, dualı mesajları paylaştı. İşte 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları..

15 TEMMUZ MESAJLARI VE SÖZLERİ RESİMLİ YENİ 2024: 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Gününe Özel Kutlama Mesajları! Uzun, Kısa 15 Temmuz Mesajları - Resim : 1

15 TEMMUZ MESAJLARI VE SÖZLERİ

15 Temmuz’un 8. yılında demokrasimiz ve milletimiz için kendini feda eden kahraman şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Milli irademize ve demokrasimize sahip çıkmak için gövdesini siper eden tüm 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Zaferi Şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Gururumuz, kahramanlarımız 15 Temmuz şehitlerimizi, darbecilerin durdurulmasının sene-i devrinde dualarla, hasret ve özlemle anıyoruz.

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Tüm şehitlerimizin Ruhu şad olsun.

15 Temmuz’un yıldönümünde, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Demokrasi ve özgürlüğün ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha hatırlıyoruz.

Kaynak: Şermin Temur