Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

150 Bin TL Faizsiz Evlilik Kredisi Başvurusu Başladı Mı? Faizsiz Evlilik Kredisi Şartları! 150 Bin TL Evlilik Kredisi Yaş Şartı

Yeni evlenecek gençlerin dört gözle beklediği faizsiz evlilik kredisi detayları geldi. Yuva kuracak binlerce çiftin gündeminde yer alan 150 bin TL faizsiz evlilik kredisinde belirsiz noktalar netleşti. Peki, nikah masasına oturacak çiftlere ilaç gibi gelen 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi başvurusu nasıl yapılır? 150 bin TL evlilik kredisi başvuru şartları ne? İşte merak edilen 150 bin TL evlilik kredisi detayları..

Yeni evlenecek gençlerin dört

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim vaatleri arasında yer alan 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi detayları geldi. Evlenecek çiftlere müjde olarak verilen 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi konusunda belirsiz olan noktalar açıklandı. Aile ve Gençlik Bankası tarafından verilecek 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi araştırması yapan vatandaşlara son dakika mesajı geldi. Hayat pahalılığının arşa çıktığı bugünlerde nikah masasına oturmak için sabırsızlanan çiftlerin evlilik kredisi yaş şartı, 150 bin evlilik kredisi e-devlet, aile ve gençlik bankası, 150 bin tl evlilik kredisi, faizsiz evlilik kredisi, evlilik kredisi başvurusu araştırmaları yanıt buldu. Peki, faizsiz evlilik kredisi nasıl alınır? 150 bin TL evlilik kredisi başvuru şartları ne? İşte merak edilen 150 bin TL evlilik kredisi şartları..

150 BİN TL FAİZSİZ EVLİLİK KREDİSİ

Binlerce çifti ilgilendiren 150 bin TL evlilik kredisi detayları belli oldu. Aile ve Gençlik Bankası tarafından yürütülen faizsiz evlilik kredisi başvuru yolu açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kamuoyu ile paylaştığı Aile ve Gençlik Bankası’yla ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. AK Parti grubu, yasa teklifinin taslak metnini hazırladı. Önümüzdeki günlerde yasa teklifinin Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşınması ile 150 bin TL evlilik kredisi yasalaştırılacak. Yeni evlenecek çiftlerin kullanabileceği 140 bin TL evlilik kredisi ilk 2 yıl ödemesiz ve 5 yılda geri ödemeli olarak verilecek. Kredi miktarı her yıl artırılacak.

150 BİN TL EVLİLİK KREDİSİ ŞARTLARI

Aile ve Gençlik Bankası üzerinden yeni evlilikleri teşvik etmek üzere verilecek 150 bin TL evlilik kredisi şartları belli oldu. Yeni evlenen çiftlere 24 ay geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi verilecek. Aile Ve Gençlik Bankası tarafından sağlanacak fon ile nikah masasına oturacak gençlerin durumu bir nebze de olsa ferahlatılacak. Aileyle ilgili kredileri Aile Bakanlığı, gençlere yönelik olanları ise Gençlik ve Spor Bakanlığı organize edecek. Yasanın yürürlüğe girmesiyle Türkiye’de ilk olan faizsiz evlilik kredisi uygulaması ilk olarak 6 Şubat depremini yaşayan illerde kullanılacak. En fazla etkilenen Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya illeri ile yine yıkımın fazla olduğu bazı ilçelerde kullandırılmaya başlayacak evlilik kredisi daha sonra kademeli olarak tüm Türkiye’yi kapsayacak.

FAİZSİZ EVLİLİK KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Büyük bir merakla beklenen 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi başvuruları e-Devlet üzerinden yapılacak. Gerek evlilik gerekse iş kurma gibi diğer desteklerde gelir düzeyi esas alınacak. Evlilik kredisinden faydalanacak kişiler için gerekli olan şartlar yayınlandığında haberimizde yer alacak. Yaş sınırı esasına uygun olarak verilecek 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi ilk 2 yıl ödemesiz olurken, 5 yıl geri ödeme esasına göre planlanıyor. 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi şartları ile başvuru adresi belli olduğunda haberimizde yer vereceğiz..