Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Tuğba BIÇAKLIOĞLU

16-22 Ekim 2023 burç yorumları

Haftaya alacak verecek konuları ameliyat operasyon gündemleriyle başlayabilirsiniz. Kariyer bağlantılı ekstra gelirler, kredi, borçlar, vergi ve cezalar karşınıza çıkabilir. Çarşamba, Perşembe günü bir seyahatinizi ertelemek zorunda kalabilir, sorun yaşayabilirsiniz. Uzaklardaki bir partnerle problem yaşayabilir, ilişkide sınırları çizmek isteyebilirsiniz. Kimileri ilişkilerini, kimileri ortaklıklarını sonlandırabilir, buna bağlı dava açabilir, davaları sonlanabilir. Hafta ortası kariyer ve toplum önü statünüz konusunda yeni sorumluluklar söz konusu Maddi gelirlerinizde artış getirecek gelişmeler, yeni girişimleriniz olabilir. Aile üyelerinizden birinin sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Merkür’ün sekizinci evinize geçmesiyle, gizli okült konulara ilgi duyabilir, ortaklı ticari girişim konusunda sorumluluk alabilirsiniz. Beklediğiniz tahlil sonuçlarını alabilir, tedavi planlamaları yapabilirsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Haftaya İlişkiler odaklı başlıyorsunuz. Bazı konuları abartabilir, şüphe içinde olabilirsiniz. Bazıları iş anlaşma ve sözleşmelerini sonlandırabilir, ortaklıklarını sonlandırabilir, yeni anlaşmalar yapabilirler. Bazı boğalar partnerlerinin ortaklarının sağlık gündemleriyle ilgilenirken kimileri de sağlık ya da estetik kaynaklı operasyon geçirebilirler. Hafta ortası, bir hobinizle ilgili eğitim kararı alabilir, çocuklarınızın eğitimleri konusunda yeni planlamalar yapabilirsiniz. Uzaklardan, sosyal medyadan yeni bir flörte başlayabilirsiniz. Yurtdışı, Hukuksal konular, eğitim, seyahat, dış ticaret, sosyal medya konularında güzel gelişmeleriniz olabilir. Hafta sonu seyahat planlarınızda sıkıntılar, kararsızlıklar yaşayabilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Haftaya çalışma ortamı, sağlık konularıyla başlıyorsunuz. Çalışma koşullarınız değişebilir, Kulak burun boğaz, troit, kadın hastalıkları gibi bir sağlık sorunu sebebiyle tedaviye başlatabilir, ameliyat operasyon geçirebilirsiniz. İş kazaları, iletişim kazalarına açık olduğunuz bu hafta Sosyal ve ikili ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilir, yolları ayırma kararı alabilirsiniz. Bazıları geçmişten biriyle ilişkiye başlayabilir, mevcut sonlanmak üzere ilişkilerini onarmak isteyebilirler, bir proje ya da ortaklığa Asım atabilirler. Devam eden hukuksal konularda sonlanmalarınız olabilir. Ev, yuva, gayrimenkul sahiplenmek isteyebilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Haftaya aşk, çocuklar, hobileriniz spekülatif yatırımlarınız konu başlıklarıyla başlayabilirsiniz. Aşk hayatında tartışma yaşayanlar olabileceği gibi yeni bir tanışma ve başlangıç yapan bekar yengeçlerde olacaktır. Çocuklarla tartışma, onların sağlık problemleriyle ilgili gündemleriniz olabilir. Hafta ortası Ev kariyer, ikili ilişkiler konularında zorlanmalar yaşayabilirsiniz bazıları işten ayrılırken bazıları ev değiştirebilir, ailesiyle yaşayanlar evden ayrılabilirler. Kariyer, ev yuva konuları, anlaşma ve sözleşmeler konularında kararsızlıklar ve zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bazı yengeç burçlarının ebeveynlerinin sağlık konularıyla ilgili gündemleri olabilir. Bir eğitime başlayabilir, aracınızı teknolojik cihazınızı yenileyebilir, ticari bir girişim yapabilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

Haftaya ev aile yuva konularıyla başlıyorsunuz. Ev içinde tadilat ya da taşınma söz konusu olabilir. Bazı Aslan burçları ebeveynlerinin ani gelişen durumlarıyla ilgilenebilirler. Aile içinde bazı sorunlar ve çatışmalar büyüyebilir. Sakin kalmanızda ve fevri abartılı davranışlarda bulunmamanızda fayda var. Hafta ortası bir seyahat gündeminiz olabilir. Bir eğitim, bir ticari girişiminizi sonlandırmak isteyebilirsiniz. Araç alım satımı yapabilir, teknolojik cihazlarınızı yenileyebilirsiniz. Bazı Aslanlar eski flörtleriyle tekrar haberleşebilir, geçmişte tanıdığı bağlantısı olan biriyle bir ilişkiye başlayabilirler. Bazıları flörtlerini ilişki boyutuna taşıyabilirler. Çocuklarıyla ve çocuk konularıyla ilgili kararlar alanlar olabilir. Bir hobinizle ilgili eğitim kararı alabilirsiniz. Kariyer konularında kaçırmış olduğunuz fırsatlar tekrar karşınıza çıkabilir, maddi konularda olumlu gelişmeler söz konusu olacaktır.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Haftaya yakın çevreniz kardeşleriniz seyahat, eğitimler, ticari faaliyetleriniz odaklı başlayabilirsiniz. Bir seyahat gündeminiz olabilir, yakın çevrenizle kardeşlerinizle problemleri abartabilirsiniz. Hafta ortası bir ödemeniz alacak verecek konusu sizi zorlayabilir. Gayrimenkul, araç alım satımı yapabilir, ortaklı bir yatırım sürecinde olabilirsiniz. Sorunlu ilişkiler evlilikler ve ortaklıklar bu hafta sorunlarını tekrar masaya yatırarak bir karar alabilirler. Eğitim, hukuksal konular, dış ticaret, yurtdışı, sosyal medya konularında şanslı fırsatlarla karşılaşabilir, bir eğitime başlayabilir, hukuksal bir mücadeleniz olumlu sonuçlanabilir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Haftaya maddi konular alacak verecek gündemleri, özdeğer konularıyla başlıyorsunuz. Bazı gizli saklı konuların ortaya çıkmadı ortaklık, evlilik ve ilişkilerde problemler yaratabilir. Sağlık sorunlarınız olabilir ya da partnerinizin sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Hafta ortası bir seyahat gündeminiz olabilir. Herhangi bir konuda mahkemelerle ilgili bir süreç başlatabilir bir mahkemeniz sonlanabilir. Ev yuva kariyer konularında zorunlu dönüşümler ve kararlar söz konusu olabilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Haftaya kendiniz ve istekleriniz odaklı başlıyorsunuz. Bilinçaltı kaygı ve korkularınızın tetiklendiği bu süreçte ilişkilerinize şüpheyle bakabilirsiniz. Evlilik ilişki ortaklık anlaşma ve sözleşmelerde sorunlar söz konusu olabilir. Hafta ortası maddi konular, alacak verecek gündemleri söz konusu olabilir. Kariyer konusunda yeni fırsatları değerlendirmek isteyebilir ya da çalışma ortamı biriminizi değiştirebilirsiniz. Bekar olanlar İçin yeni bir ilişki söz konusu olabilir.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Haftaya içe dönük başlayabilir, arkanızdan dönen olayların ortaya çıktığına şahit olabilirsiniz. Bazılarının hafta başında hastane kontrol gündemleri olabilir. Hafta ortası kendiniz yetenekleriniz kariyeriniz ev yuva konularında sorumluluklarınızı aldığınız, idealler ve beklentileriniz doğrultusunda kararlar alarak planlar yaptığınız süreçler olabilir. Alacak verecek konuları ödemeler spekülatif yatırımlar ilişkiler konusunda zorlanmalarınızın olduğu hafta genelinde neredeyim ve nerede olmak istiyorum, neler yapmalıyım sorularını kendinize sorabilir ve cevaplar doğrultusunda harekete geçebilirsiniz. Bazı yaylar yeni bir aşka yelken açarken bazıları flörtlerinde sonlanmalar yaşayabilirler.

OĞLAK VE YÜKSELEN YAYLAR

Haftaya sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ve kariyer konuları odaklı başlayabilirsiniz. Kariyeriniz ve toplum önü statünüz konusunda kararlar aldığınız hafta ortasında kimileri iş değiştirebilir, mevcut çalışma ortamında görev değişimi yaşayabilir. Bazıları ilişki ortaklık ve evliliklerini sonlandırma kararı alırken bazıları da evlilik yolunda adımlar atabilir. İlişkisi olmayanlar uzaklardan, sosyal medyadan yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Bazı oğlaklar aile büyüklerinin sağlık konuları ve gündemleriyle ilgilenebilirler.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

Haftaya kariyer, evliliğiniz ve aile üyelerinin sağlık konularıyla başlayabilirsiniz. Kariyerde zorlandığınız kıskançlık ve rekabet durumlarıyla uğraştığınız, stratejik savaşlara açık olduğunuz bir hafta. Hafta ortası bir seyahat gündeminiz olabilir, bir eğitimi sonlandırabilirsiniz. Hukuksal süreci olanlar tamamlanmalar yaşayabilirler. Yaşam alanınızı değiştirebilir, yurtdışı bağlantılı konularda gündemleriniz olabilir. Evlilik ve ortaklıklarda sonlanma süreçlerinde olabilirsiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

Hafta genelinde eğitim, seyahat, hukuksal konular, kariyeriniz, toplum önü statünüz gündemleriniz olabilir. Ani beklenmedik bir seyahatiniz olabilir, yetenekleriniz doğrultusunda bir eğitime başlayabilirsiniz. Harcamalar, ödemeler, borçlar miras nafaka konularında gündemleriniz olabilir. Bu konularla ilgili dava süreçleri sonlanabilir. Bir kredinizi kapatabilir yapılandırabilirsiniz. Kendinizin bir sağlık sorunu ya da aile üyelerinden birinin sağlık sorunu sebebiyle Ameliyat operasyon gündemleri olabilir. Bekar olanların hayatına yeni bir aşk girmesi söz konusu olabilir.

16 Ekim 2023

Bireysel enerjinizi üretkenliğe dönüştürmek için çaba sarf edin, dürüstlükten ödün vermeyin. Kariyerinizle , aile ilişkilerinizle iletişimde büyük laflar söylemekten uzak kalmaya özen gösterin. Duygusal fevri tepkiler verebileceğiniz bir süreç olabilir. Şüpheci yönünüz sizi yıpratır. Beklentisiz sevgiyi anlamak hayatınıza birçok açıdan farklı bakış açısı getirebilir. Bugüne kadar şüphe, kıskançlık , sahiplenme duygunuz size ne kazandırdı ki onu anlamayı seçin.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

17 Ekim 2023

Sakinliğinizi korumak mı ? Ani kararlar alıp uygulamaya geçmek mi? Tabi ki sakinlik sonrası pişmanlık olabilir. Sinir sistemi çelik gibi olanlar için rahat birgün… Aklınızda çılgın fikirler uçuşabilir. Uygulamak ve hareket geçme arzusunda olabilirsiniz. Akıl bu kadar karışıkken dalgınlık olabilir. Sakarlıklar buna bağlı kazalara açık birgün. Elektrik çarpmalarına dikkat edin.Elektrikli aletlerinizle ilgili gündeminiz olabilir. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle ve araç alım satımı ile gündemiz olabilir.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

18 Ekim 2023

Duygusal gelgitlerin olabileceği , ne isteyip neyi istemediğinizi konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Hassas ve alıngan olabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki kadınlarla iletişimde yanlış anlaşılmalar olabilir. Daha önceden yarım kalmış bir eğitim için girişimde bulunabilirsiniz. Sosyal mecralar yada e-ticaret ile ilgili girişimlerde bulunmak için harekete geçmek isteyebilirsiniz. Öncelikle iyi planlama yaptığınızdan emin olmaya çalışmalısınız. Yurtdışı bağlantılı işler için araştırma yapmak da uygun.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

19 Ekim 2023

Değişik fikirler , ulaşabileceğiniz sıra dışı  hedefler, peki zamanınızı hangi amaç doğrultusunda harcıyorsunuz? Duygularınızla mantığınız karışmış olabilir. Öncelikle sakin kalmaya çalışmalısınız. Harcamalarınızda dikkatli ve güvenilir yerlerden yapmaya özen göstermelisiniz ki ; dolandırılma yada kandırılma gibi durumlar olabilir.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

20 EKİM CUMA

Duygusal anlamda kısıtlanma, karamsarlık hissiniz olabilir. Yoğun düşünceli olacağınız birgün. Yaşça büyük kadın figürler ile ilgili gündemler yaşayabilirsiniz. Anlaşmalar, seyahat konuları aktif olabilir. Eril otorite figürleri ile ilgili fazla iletişim halinde olup yeni kararlar üzerine görüşmeler sağlanabilir. Sağlık anlamın da diz, diş, eklem ağrılarınız artabilir.

21 EKİM CUMARTESİ

Bugün güzel düşünüp güzel niyetler de bulunmalısınız. Sabah saatleri olumsuzluklar ve olumsuz düşüncelere kapılabilirsiniz ama zihninizin sizi kontrol etmesine izin vermeyin siz onu kontrol edin ve lütfen olmayanı oldurmaya çalışmayın. Fazla kontrolcü olmak sadece sizi yorar.

22 EKİM PAZAR

Şans ve sürprizler ansızın gelir. Aşk isteyene aşk para isteyene para getirmesini diliyorum. Sadece ne istediğinizi bilin ve mümkün olduğunca bugün eril otorite figürler ile iletişiminiz de kontrollü ilerlemeye çalışın lütfen.

DUYGU GÜNEYSU

ŞANSLI BURÇLAR

KARİYER

BOĞA, İKİZLER, ASLAN, BALIK

PARA

KOÇ, TERAZİ, YAY, KOVA

AŞK

YENGEÇ, BAŞAK, AKREP, OĞLAK

 

BURÇLAR NEDİ DİYOR

KOÇ BU HAFTA

BOŞVERMİŞLİĞİN EŞİĞİNDEYİM

BOĞA BU HAFTA

KAFAM İŞ, KARİYER ALANLARI İLE MEŞGUL

İKİZLER BU HAFTA

CANIMI SIKAN NE VARSA BİTİRİYORUM ARKAMA BAKMAYA NİYETİM YOK.

YENGEÇ BU HAFTA

ARTIK NE OLACAKSA ŞAŞIRMAM BİRAZ KEYFİM VE BEN BAŞBAŞAYIZ.

ASLAN BU HAFTA

BAZI ŞEYLERDEN KAÇSAM DA YİNE BENİ BULMASI ÇILDIRMAMAK ELDE DEĞİL.

BAŞAK BU HAFTA

SABIR SINAVI YAŞIYORUM FAKAT SONUÇ HAYRIMA BİLİYORUM.

TERAZİ BU HAFTA

BİR ANDA GELEN PARA VE BİR ANDA GİTMESİ ŞAKA GİBİ.

AKREP BU HAFTA

BİR TÜRLÜ KAFAMI TOPARLAYAMAMAM BU ANLAMSIZ SIKINTI HAYIR OLSUN.

YAY BU HAFTA

BAZEN HATAYI KENDİMDE ARAMIYOR DEĞİLİM FAKAT 5 DAKİKALIĞINA.

OĞLAK BU HAFTA

BAZI KONULARDA ŞANSLI OLMASAM DA HAYIRLISI DER GEÇERİM. NE YORUCAM KENDİMİ.  AYRICA BEN ÇOK ŞANSLI BİRİYİM.

KOVA BU HAFTA

BEN İSTEMEZSEM KİMSE BENİM NE DÜŞÜNDÜĞÜMÜ ANLAYAMAZ.

BALIK BU HAFTA

BU MADDİ SIKINTILAR DÜZELİR Mİ ACABA

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER