Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

16 AĞUSTOS GELİN EVİ KİM KAZANDI? Show TV Ezgi Sertel Gelin Evi Bu Hafta Kim Birinci Oldu? 16 Ağustos Gelin Evi Puan Durumu

Ezgi Sertel İle Gelin Evi programında hafta finali geldi çattı. 12-16 Ağustos haftasında yarışan 5 gelin hünerlerini sergiledi. Gelin Evi Best Of haftasında 100 bin TL’yi kimin kazanacağı merak konusu oldu. Peki, 16 Ağustos Gelin Evi kim kazandı? İşte yanıtı..

Ezgi Sertel İle Gelin

Ev hanımlarının gözde programlarından Ezgi Sertel İle Gelin Evi Best Of haftası tamamlandı. 12-16 Ağustos haftasında izleyici karşısına çıkan Gelin Evi programında 100 bin TL için büyük yarış başladı. Daha önce programın kazananlarından olan Gelin Evi İlkim, Pervin, Ezgi, Ceren ve Gizem bir kez daha yarıştı. Evinden mobilyalarına, düğününden sunumluklarına kadar tüm detaylarla kazanan gelin büyük ödülü aldı. Peki, 16 Ağustos Gelin Evi kim kazandı? İşte 16 Ağustos Gelin Evi puan durumu..

16 AĞUSTOS GELİN EVİ KİM KAZANDI?

Show TV ekranında yayınlanan Gelin Evi programında haftanın kazanan gelini GİZEM ÇEVİK oldu. Ezgi Sertel’in sunumuyla ekran macerasına devam eden Gelin Evi programında sezonun ilk 100 bin TL büyük ödülü Best Of gelinlerinden Gizem’in oldu. 16 Ağustos Cuma günü ekrana gelen Ezgi Sertel İle Gelin Evi 1324. bölüm Gizem Çevik yarıştı ve tüm puanların en yükseğini alarak haftayı birinci tamamladı. Davet sofrasından sunumlarına, mobilyalarından düğününe kadar tüm detaylara puan veren rakip gelinlerin puanlarını sizler için derledik. İşte 16 Ağustos Cuma Gelin Evi puan durumu..

16 AĞUSTOS GELİN EVİ PUAN DURUMU

İLKİM ERCANLI : 15

PERVİN AYDIN : 17

EZGİ YALÇIN : 19

CEREN YILMAZ : 15

GİZEM ÇEVİK : 22