Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

16 Ekim Bugün Okul Var Mı? 16-17-18 Ekim Okullar Tatil Mi?

Haftanın ilk günü okul için hazırlanan öğrenciler gözlerini sosyal medyaya çevirdi. 16-17-18 Ekim tarihlerin okulların tatil olacağı iddia edildi. Öğrenci ve veliler bugün okul var mı araştırmaya koyuldu. Peki, 16-17-18 Ekim okullar tatil mi? Bugün okul yok mu? İşte merak edilen soruların yanıtı..

Haftanın ilk günü okul

20 milyona yakın öğrenci ve öğretmenin yer aldığı Türk eğitim sisteminde düzenlemeler devam ediyor. Yeni haftanın ilk günü okul yoluna düşen öğrenciler 16 Ekim tarihi için araştırmalar yapıyor. Yurdun dört bir yanında okul için hazırlanan öğrenciler bugün okul var mı sorusuna yanıt arıyor. Sosyal medyada dolaşan okul tatili iddialarının ardından arama motorlarında bugün okul var mı, okul saatleri değişti mi, okul açılalı kaç gün oldu, okul ara tatil ne zaman sorularına yanıt aranmaya başladı. Peki, 16 Ekim bugün okul var mı?  16-17-18 Ekim okullar tatil mi? İşte yanıtı..

16 EKİM BUGÜN OKUL VAR MI?

Öğrencilerin 16 Ekim araştırmaları yanıt buldu. Bugün okul var mı sorusuna en net yanıt geldi. Sosyal medyada dolaşan okul tatili iddialarının gerçek olup olmadığı belli oldu. 16 Ekim Pazartesi günü okul yoluna düşen milyonlarca öğrencinin beklediği açıklama yapıldı. 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk döneminde tatil takvimi belli oldu. 16 Ekim bugün okul tatil mi merak eden öğrencilere yanıt verildi. Hemen belirtelim ki bugün okullar tatil değil.

16-17-18 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

Sosyal medyada yayınlan okul tatil haberinin ardından öğrenciler araştırma yapmaya koyuldu. 16-17-18 Ekim tarihleri arasında okulların tatil olacağı söylentileri yayıldı. Ancak hemen belirtelim ki bu iddia gerçek değil. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tatil odluğuna dair resmi bir duyuru yapılmadı. Sosyal medyadaki paylaşımların asılsız olduğu ortaya çıktı. Yani 16 Ekim Pazartesi günü eğitim öğretim devam ediyor.

2023-24 MEB EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TAKVİMİ

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Çalışma Takvimi’ni duyurdu. İlk ders zilinin 11 Eylül Pazartesi günü çaldığı eğitim öğretimde ara tatil zamanı belli oldu. Takvime göre öğrenci ve öğretmenler yılın ilk ara tatiline 13-17 Kasım tarihleri arasında çıkacak. 10 Ekim Cuma günü okuldan çıkan öğrenciler 20 Ekim Pazartesi günü tekrar dönecek. Toplamda 9 gün boyunca tatil yapacak olan öğrenciler 22 Ocak Cuma günü yarıyıl tatiline çıkacak. 5 Şubat’ta ikinci dönem başlayacak. Bahar döneminde yapılacak ikinci ara tatile ise 8-12 Nisan 2023 arası çıkılacak. 2023-2024 eğitim-öğretim yılı 14 Haziran Cuma günü sona erecek.