16 Eylül En Hamarat Benim canlı izle Now TV! En Hamarat Benim bugünkü bölüm izle! Kadir Ezildi En Hamarat Benim son bölüm izle Youtube

Hem hamaratlıklarını göstermek hem de büyük ödül 75 bin TL'yi kapmak için yarışan En Hamarat Benim yarışmacıları yerlerini aldı. Yeni haftaya start veren Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim canlı yayın başladı. 16 Eylül Pazartesi En Hamarat Benim yeni bölüm kaçırmayın. İşte Now canlı En Hamarat Benim izle linki..

16 Eylül En Hamarat Benim canlı izle Now TV! En Hamarat Benim bugünkü bölüm izle! Kadir Ezildi En Hamarat Benim son bölüm izle Youtube

Now TV ekranında yayın hayatına devam eden En Hamarat Benim yarışmasında yeni hafta mücadelesi başladı. 16 Eylül Pazartesi ile 20 Eylül Cuma günleri arasında 75 bin TL'yi alacak yarışmacı için geri sayım başladı. Yarışmacıların tüm rakiplerine aynı puanı veremeyeceğini söyleyen Kadir Ezildi, "Mahallede miyiz? Kavganın da bir seviyesi ve adabı vardır ama televizyondayız. Bir seyircimiz var" diyerek duruma sitem etti. En Hamarat Benim canlı yayın başladı. İşte 16 Eylül Pazartesi Now TV En Hamarat Benim canlı izle ekranı..

EN HAMARAT BENİM SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Hafta içi her gün yayınlanan En Hamarat Benim saat kaçta, hangi kanalda saat 13.30 olduğunda start alıyor. 16 Eylül Pazartesi günü maceranın hız kesmediği temizlik programında hafta birincisi için geri sayım sürüyor. 16-20 Eylül haftasında 75 bin TL için yarışacak olan yeni yarışmacılar yerlerini alırken ekran başındaki izleyiciler de çaylarını kahvelerini alıp TV karşısına geçiyor. Kadir Ezildi'nin sunumuyla sevilen En Hamarat Benim yeni bölüm linkten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Şermin Temur