Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

16 katlı binada yangın faciası: 25 ölü

Şişli’de tadilat yapılan bir gece kulübünde iddiaya göre patlamanın ardından çıkan yangında 25 kişi öldü çok sayıda yaralı var.

Şişli'de tadilat yapılan bir

İstanbul Şişli’de 16 katlı bir binada yangın çıktı. 29 kişi hayatını kaybetti. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

MAHSUR KALDILAR

Şişli Gayrettepe’de Yıldız Posta Caddesi Esentepe Mahallesi Gönenoğlu Sokak’ta saat 13.00 sıralarında iddiaya göre, Ramazan dolayısıyla kapalı olan 16 katlı binanın en alt katında bulunan Masquerade adlı gece kulübünde tadilat yapıldığı sırada sahnenin yanında bir patlama oldu. Gerçekleşen patlamanın ardından gece kulübünde yangın çıktı. O sırada kulüpte ve binada bulunanlar içeride mahsur kalırken olay yerine  çok sayıda itfaiye, ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri içerideki 8 yaralıyı dışarı çıkardı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

“ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR”

İstanbul Valiliği’nin, Beşiktaş’ta gece kulübünde çıkan yangına ilişkin yeni açıklamasında, “Saat 12.47’de Beşiktaş ilçesi Gayrettepe Mahallesi Gündoğdu Sokakta bulunan 16 katlı binanın -1 ve -2’nci katında faaliyet gösteren Masquerade isimli eğlence merkezinde ilk belirlemelere göre tadilat kaynaklı yangın çıkmıştır. Alınan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edilmiştir. Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 25 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin kaldırıldıkları hastanelerde tedavileri devam etmektedir. Olayın yaşandığı binada ekiplerin çalışmaları devam etmektedir” denildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde silahlı kavga
Sıradaki Haber Silahlı kavgada 2 kişi yaralandı