Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

16 NİSAN MÜGE ANLI CANLI İZLE: Müge Anlı Bugün Tek Parça İzle! ATV Müge Anlı Bugünkü Programı Canlı İzle Youtube! Müge Anlı Son Bölüm İzle Youtube

Müge Anlı bugün canlı izle bekleyen izleyiciler için ekran geldi. 16 Nisan Salı günü yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölüm başladı. Haftanın ikinci günü televizyon başına geçenler ATV Müge Anlı bugünkü programı canlı izle Youtube seyre daldı. İşte ATV canlı yayın izle 2024 bugün Müge Anlı Tatlı Sert linki..

Müge Anlı bugün canlı

Müge Anlı canlı yayın takibi yapan izleyicilerin beklediği an geldi. Hafta içi her gün saat 10.00 olduğunda yayındaki yerini alan ATV Müge Anlı canlı izle yeni bölüm başladı. 16 Nisan Salı günü ekrana çıkan araştırmacı gazeteci Müge Anlı son bölüm izle Youtube araştırmaları yoğunlaştı. Kayıp ve cinayet dosyalarıyla ilgilenen 16 Nisan Müge Anlı canlı izle bir yandan da sosyal yardım faaliyetleriyle sevenlerinin yüzünü güldürdü. Ekran başındaki izleyiciler ATV Müge Anlı bugünkü programı canlı izle Youtube soluksuz takibe aldı. İşte beklenen ATV canlı yayın izle 2024 bugün Müge Anlı Tatlı Sert ekranı..

ATV MÜGE ANLI BUGÜN CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE YOUTUBE

Müge Anlı bugün canlı izle büyük kavuşma ekrana geldi. Müge Anlı bugün tek parça izle Sena 32 yıl önce ayrıldığı annesine kavuştu. Nuran Hanım o dönem kızını bırakmaya mecbur kaldığını ve o kapıya bakıcı olarak bıraktığını söyledi. Ardından tekrar geri gittiğini ama kızına ulaşamadığını, daha sonra yuvaya verildiğini öğrendiğini söyledi. Etiyopyalı Eman’ın 5 bin 500 km’yi aşan baba hasreti Müge Anlı ekranında yayınlandı. Eman Muzaffer Hanım, 7 Nisan 1996 tarihinde Etüyopya’da dünyaya geldiğini, annesinin ailesinin yanında büyüdüğünü, 6 yaşına kadar babası ile telefonda görüştüğünü ancak sonra ona ulaşamadığını anlattı. Babasının Suudi Arabistan’dan Türkiye’ye döndüğünü öğrendiğini söyledi. Etiyopya’dan Türkiye’ye uzanan aile hasreti Müge Anlı’da..