18-19 MAYIS ÜCRETSİZ MÜZELER: Bugün Müzeler Ücretsiz Mi 2024? 18-19 Mayıs Müzeler Haftası Hangi Müzeler Ücretsiz?

18-19 Mayıs ücretsiz müzeler merak konusu oldu. Müzeler Haftası'nın gelişiyle gözler ücretsiz müzelere odaklandı. Çeşitli etkinlik ve konferanslar yapılan müzeler haftasında ücretsiz ziyaret var mı araştırıldı. Peki, 18-19 Mayıs müzeler ücretsiz mi? İşte müze haftası ücretsiz müzeler..

18-19 MAYIS ÜCRETSİZ MÜZELER: Bugün Müzeler Ücretsiz Mi 2024? 18-19 Mayıs Müzeler Haftası Hangi Müzeler Ücretsiz?

Müzeler Haftası araştırması yapan vatandaşlar son duruma odaklandı. Yurdun dört bir yanında ziyarete açılan müzeler merak konusu oldu. Her yıl 18 Mayıs tarihinde kutlanan Uluslararası Müzeler Günü yapılacak etkinlikler araştırıldı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) açıklamasında 18-19 Mayıs tarihlerinde ücretsiz olan müzeler duyuruldu. Peki, müze haftası hangi müzeler ücretsiz? İşte 18-19 Mayıs ücretsiz müzeler..

MÜZELER HAFTASI'NDA MÜZELER ÜCRETSİZ Mİ?

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) açıklamasında Uluslararası Müzeler Günü'ne özel ücretsiz olan müzeler belli oldu. 18 Mayıs Cumartesi ile 19 Mayıs Pazar günleri ücretsiz bir şekilde gezilebilecek olan müzeler listelendi. MSB askeri müzelerin tüm ziyaretçilere ücretsiz olacağı açıklandı.

18-19 MAYIS HANGİ MÜZELER ÜCRETSİZ?

MSB sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Uluslararası Müzeler Günü kapsamında 18- 19 Mayıs tarihleri arasında askeri müzelerin tüm ziyaretçilere ücretsiz olacağı bilgisi verildi. Girişi ücretsiz olacak müzeler listesi şöyle;

İstanbul'da Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi

Deniz Müzesi

Hava Kuvvetler Müzesi

Ankara Hava Kuvvetleri Müzesi

İzmit Müze Gemiler Müdürlüğü

Çanakkale Deniz Müzesi

İzmir Müze Gemiler Müdürlüğü

Mersin Deniz Müzesi

Hatay Deniz Müzesi