18 Aralık 2023 tarihinde Kocaeli'de vefat edenler

18 Aralık 2023 tarihinde Kocaeli'de vefat edenler...

18 Aralık 2023 tarihinde Kocaeli'de vefat edenler

FATMA YAŞAR VEFAT ETTİ

Kartepe Derbent Mahallesi Altın Kalem Sokak adresinde ikamet eden inşaat işleri ile uğraşan merhum Ali Yaşar’ın eşi Fatma Yaşar (67) pankreas kanseri nedeniyle vefat etti. Ev hanımı ve 8 çocuk annesi olan Fatma Yaşar’ın cenazesi Derbent Merkez Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Derbent Mezarlığında toprağa verildi.

BİSLAN ÖZMETE VEFAT ETTİ

İzmit Malta Mahallesi Güleç Sokak adresinde ikamet eden Mannesman Boru Fabrikası’ndan emekli Bislan Özmete (87) yaşlılık nedeniyle vefat etti. Evli ve 1 çocuk babası olan Bislan Özmete’nin cenazesi Malta Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığında toprağa verildi.

18 Aralık 2023 tarihinde Kocaeli'de vefat edenler - Resim : 1

GÜNEY BAAYINDIR VEFAT ETTİ

İzmit Şirintepe Mahallesi Rezzan Sokak adresinde ikamet eden İzmit Sanayi Sitesi eski esnaflarından Bayındır Oto’nun sahibi Günay Bayındır (82) yaşlılık nedeniyle vefat etti. Evli ve 1 çocuk babası olan Günay Bayındır’ın cenazesi Şirintepe Merkez Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığında toprağa verildi.