Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

18 Aralık Bugün Okul Var Mı? Erzurum 18 Aralık Okullar Tatil Mi? İstanbul, Ankara, İzmir, Van, Iğdır Bugün Okul Tatil Mi?

15 tatile geri sayıma geçen milyonlarca öğrenciye 18 Aralık Pazartesi tatil müjdesi geldi. Haftanın ilk okul günü tatil kararı geldi. Meteoroloji’den kuvvetli yağış uyarıları gelen bugün okul var mı belli oldu. Erzurum okul tatil mi, bugün okul tatil mi, 18 Aralık okullar tatil mi 2023 Van sorularının yanıtı verildi. İşte 18 Aralık Pazartesi okulların tatil olduğu yerler..

15 tatile geri sayıma

Bugün okul var mı sorusunun yanıtı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü milyonlarca öğrenci ve veliyi ilgilendiren son dakika duyurusunu yaptı. 18 Aralık Pazartesi gününü etkileyen okul tatil kararı hangi illerde merak edildi. Meteoroloji’den gelen kuvvetli yağış uyarısı ardından gözler tatile çevrildi. Doğu Karadeniz’in yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı aksama yarattı. Bu noktada bugün okul tatil mi, Erzurum okul tatil mi sorularına yanıt arandı. Merak edilen açıklama peş peşe yapıldı. Valiliklerden  Aralık okullar tatil mi 2023 Van kararı geldi. Peki, Erzurum 18 Aralık okullar tatil mi? İşte 18 Aralık Pazartesi okul tatil olan yerler..

BUGÜN OKUL VAR MI? 18 ARALIK BUGÜN OKUL TATİL Mİ?

18 Aralık Pazartesi günü eğitim öğretimin yeni bir haftasına başlayan milyonlarca öğrenci için karar alındı. Haftanın ilk okul günü eğitime ara verilen il ve ilçeleri öğrenmek isteyen öğrencilere liste geldi. Velilerin gözü kulağı Valilik son dakika duyurularına çevrildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika hava durumu raporu ardından 18 Aralık bugün okul var mı sorusuna yanıt arandı. İlleri etkisi altına alan sağanak yağış ve yoğun kar başladı.

ERZURUM 18 ARALIK OKULLAR TATİL Mİ?

Bugün okul var mı sorusuna yanıt arayan öğrenciler için hemen belirtelim ki 18 Aralık 2023 Pazartesi günü tatil olan iller açıklandı. Bugün Ağrı’nın Doğubayazıt, Diyadin ve Taşlıçay ilçelerinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle taşımalı eğitime ara verildi. Bazı köy okullarında okul tatili 1 gün uzatıldı. Diyadin Kaymakamlığı kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 18 Aralık 2023 Pazartesi günü Hacıhalit, Mutlu, Sürmelikoç, Taşkesen ve Yukarı Dalören köylerinde eğitim öğretime bir gün ara verdi. 18 Aralık Pazartesi günü için henüz il valiliği, kaymakamlıklar ya da il Milli Eğitim Müdürlüklerinden bir açıklama gelmedi.

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ 18 ARALIK PAZARTESİ

Iğdır kar tatili haberi geldi. Olumsuz hava koşulları ardından merkeze bağlı 9 köyde eğitime bir gün ara verildi. Iğdır’a bağlı dağlık köylerde etkili olan tipi ve kar yağışı ardından tatil kararı alındı. Iğdır Valiliği Alibeyköy, Mezra, Aliköçek, Zor, Kervansaray, Pınarbaşı, Kızılkule, Taşlıca ve Gülpınar köylerinde 18 Aralık 2023 Pazartesi gününü tatil etti.