18 Aralık haftası burç yorumları

Tuğba Bıçaklıoğlu

Tuğba Bıçaklıoğlu

Tüm Yazıları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Haftaya depresif sıkılmış hissederek başlayabilirsiniz, hastane gündemleriniz olabilir. Hafta başı kariyerde beklediğin terfi, zam gündemlerin olabilir. Maddi konularla ilgili şanslı, hafta ortası ödemelerin olabilir, harcamalarını abartabilirsin. Hafta ortası kariyerde iş hayatında gerilimler, üstlerle tartışmalar yaşanabilir, evrak, mail, yazışmalarda problemler olabilir. Aile içinde tartışmalar olabilir. İlişkilerde problemler, aşırı şüphe kaynaklı sorunlar, ödemeyi unuttuğun bir borç karşına çıkabilir. Hafta ortası itibariyle bir ay boyunca daha çok kariyer odaklı olduğun, yeni görev terfi aldığın kariyerinde parladığın bir süreç başlıyor. Eski iş yerinden, eski başvurularından dönüşler olabilir. Kariyer kaynaklı eğitim ve seyahatlerin olabilir. Hukuksal bir sürecin tamamlanabilir. Bir eğitime başlayabilir yada sonlandırabilirsin.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Haftaya sorumluluklarınız bilincinde topluluklar yararına çalışmalar ve projeler içinde başlayabilirsiniz. Vize, pasaport, yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler, eğitimlerle ilgili gündemleriniz olabilir, bu alanlarda kaçırdığınız fırsatları tekrar yakalayabilirsiniz. Sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan aşk itirafları alabilirsiniz. İlişkisi olanlar kıskançlık kaynaklı problemler yaşayabilirler. Ortaklıklarınız, anlaşma ve sözleşmelerimizde problemler yaşayabilirsiniz. Hafta ortası itibariyle bir ay boyunca seyahatler, eğitimler, dış ticaret, yurtdışı bağlantılı konular, hukuksal konular, sosyal medya, eşinizin ailesi gibi konularda bir ay boyunca gündemleriniz olabilir. Ortaklı ticari bir girişim yapabilir var olan girişiminizi sonlandırabilirsiniz. Siz veya Ailenizden biri için Ameliyat, operasyon gündemleri olabilir, kredi çekebilir, kredinizi kapatabilirsiniz. Miras, nafaka, tazminat konularında gündemleriniz olabilir. Yeni bir eğitime başlayabilir, bir projeye imza atabilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Haftaya kariyer ve maddi konularla ilgili güzel gelişmeler ve fırsatlarla başlayabilirsiniz. Ortaklı bir girişim yapabilir, kredi çekebilirsiniz. Miras, nafaka, ekstra gelirler, eş geliriyle ilgili olumlu gelişmeler olabilir. İlişkinizi ciddiyete taşıyabilir, küs olduğunuz partneriniz, eşinizle barışabilirsiniz. Hafta ortası iş arkadaşlarınız, kadın figürlerle problemler yaşayabilirsiniz. Mevcut bir rahatsızlığınız tetiklenebilir. Bir ay boyunca krediler, miras, ekstra gelirler, ortaklı gelirler, ameliyat ve operasyonlar gündeminiz olabilir. Diş, cilt tedavisine başlayabilirsiniz. Önceden olduğunuz bir operasyon tekrar etmek durumunda olabilir. Evlilik ortaklık kararı alabileceğiniz gibi bu alanlarda sonlanmalar da yaşayabilirsiniz

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Haftaya seyahatler, yurtdışı bağlantılı planlarınızla ilgili başlayabilirsiniz. Seyahat edebilir, bir eğitim kararı alabilirsiniz. Hukuksal bir süreciniz gündeminiz olabilir. Ortaklık, anlaşmalar sözleşmelerle ilgili olumlu gündemleriniz olabilir. Eski partnerinizle, eski ortağınızla iletişimde olabilirsiniz. Hafta ortası çalışma hayatınızla ilgili motivasyonunuz artabilir, çalışma ortamı, biriminiz görev yeriniz değişebilir. Bazıları işten ayrılırken bazıları yeni bir işe başlayabilirler. Hafta ortası çocuklar, aşk ilişkiler, spekülatif yatırımlarınızla ilgili ani beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Cuma günü itibariyle bir ay boyunca odağınız ilişkiler, ortaklıklar, anlaşma ve sözleşmeler olabilir. Sözleşmelerinizi yenileyebilir, eski partnerlerden ortaklardan dönüşler olabilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

Haftaya kariyerinizle ilgili olumlu gelişmelerle başlayabilirsiniz. Kaçırdığınız fırsatları yakaladığınız eski iş yerlerinden, eski başvurularınızdan dönüşler aldığınız bir hafta olabilir. Kariyerinizde önceden verilen terfi maddi artış sözleri yerine getirilebilir. Hafta ortası ev, yuva, aile kariyer konularında beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Diz, diş, kemiklerle ilgili hassasiyetiniz artabilir, iş ortamında iletişim, mail, mesaj trafiğinde problemler yaşayabilirsiniz. Cuma günü Güneş’in Oğlak geçişiyle birlikte bir ay boyunca sağlığınız, çalışma hayatınız konusunda daha planlı ilerleyebilirsiniz, evcil dost edinebilir, evcil dostlarınızın sağlığıyla ilgilenebilirsiniz. Eski işinize görevinize dönebilir, eskiden başvurduğunuz bir yerden dönüş alabilirsiniz. Ebeveyn olma kararı alabilir, çocuklarla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz bazıları ilişkilerinde sonlanmalar yaşarken bazıları için eski sevgililerden dönüşler olabilir. Bir hobinizle ilgili yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Haftaya İlişkiler, anlaşmalar, ortaklıklarla ilgili fırsatlarla başlayabilirsiniz. Geçmiş ilişkilerinizden dönüşler yaşanabilir, ortaklı ticari girişim, interaktif alanlar, aracınız, teknolojik cihazlarınızla ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Kardeşlerinizle yakın çevrenizle ilgili ani beklenmedik gelişmeler olabilir. Çocuklarla ilgili, çocuk konularıyla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Cuma günü Güneş’in Oğlak geçişiyle bir ay boyunca aşk, çocuklar, hobileriniz, spekülatif yatırımlarınız gündemleriniz olabilir. Gayrimenkul alım satımı yapmak, taşınmak tadilat yaptırmak isteyebilirsiniz. Ev içinde teknolojik cihazlarınızda sorunlar olabilir, değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Aile üyelerinden birinin sağlık, ameliyat, operasyon gündemleriyle ilgilenebilirsiniz. Bazı Başak burçları flörtlerini ilişkilerini ciddiyete taşıyabilirler, ikinci çocuk sorumluluğu almak isteyebilirler.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Haftaya sağlığınız ve çalışma ortamınızla ilgili gelişmelerle başlayabilirsiniz. Miras, nafaka, ortaklı ticari girişimleriniz, ekstra gelirlerinizle ilgili fırsatlar söz konusu olabilir. Kazançlarınızın, harcamalarınızın çok olduğu, gayrimenkul, araç alım satımı yaptığınız bir hafta olabilir. Hafta ortası ilişkiler, ortaklıklarda, maddi konularda ani beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Güneş’in Oğlak geçişiyle ev, yuva, aile konuları bir ay boyunca gündeminiz olabilir. Bir seyahat, eğitim planı yapabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Taşınma, ticari girişimleriyle ilgili gündemleri olanlar olabilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Haftaya İlişkiler, çocuklar, hobilerinizle ilgili fırsatlar gelişmeler ve kararlarla başlayabilirsiniz. Flörtünüzü, ilişkinizi ciddiyete taşımak isteyebilirsiniz. Hafta ortası ilişkiler, evlilik ortaklıklarla ilgili ani beklenmedik gelişmeler olabilir. Hobilerinizle ilgili eğitim kararı alabilirsiniz. Güneş’in Oğlak geçişiyle seyahatler, eğitimler, yakın çevreniz kardeşleriniz ticari girişimleriniz aracınız gündemleriniz olabilir. Bazı anlaşmalarınızı yenileyebilirsiniz. Gelir durumunuzla ilgili gelişmeler olabilir, yeni gelir kaynakları oluşturabilirsiniz Gayrimenkul, araç alım satımı yapabilirsiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Haftaya ev, yuva, aile gündemleriyle başlayabilirsiniz. Beklediğiniz ödemelerin geldiği maddi açıdan fırsatlar yakaladığınız bir hafta olabilir. Hafta ortası sağlığınız, çalışma şartlarınızla ilgili ani beklenmedik gelişmeler olabilir. Aile içinde sorumluluklarınız artabilir. Cuma günü itibariyle bir ay boyunca maddi konular, varlıklarınız gelir gider durumunuz yoğun bir şekilde gündeminiz olacak. Alacak, verecek gelir durumunuzla ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Hafta sonu eski dostlarınızla sosyalleşebilir, geçmişten bir flörtünüzle tekrar iletişiminiz olabilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Haftaya aşk, ilişkiler, çocuklar, hobileriniz, spekülatif yatırımlarınızla ilgili güzel gelişmelerle başlayabilirsiniz. Bir hobinizle ilgili eğitim kararı alabilir, çocuk sahibi olma kararı verebilirsiniz. Eski flört ve aşklardan dönüşler olabilir. Hafta ortası arkadaş çevreniz, ilişkileriniz, partnerinizle ani beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çocukların gündemleri, spekülatif yatırımlarınız hafta ortası zorlayabilir. Güneş’in Oğlak geçişiyle kendiniz, dış görünüşünüzle daha çok ilgilendiğiniz bir süreç başlıyor. Dikkat çektiğiniz parladığınız bir süreç olacak. İlişkiler konusunda da hareketlisiniz. Bu bir aylık süreçte diz, diş, kemik, cilt hassasiyetlerinizde tetiklenmeler olabilir. Hafta sonu seyahat, kısa bir tatil yapabilirsiniz. Bazıları İçin yada ailelerinden biri sebebiyle hastane, ameliyat operasyon gündemleri olabilir

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

Haftaya maddi konular, varlıklarınızla ilgili gündemlerle başlayabilirsiniz. Ailenizden sevdiklerinizden maddi manevi destek görebilirsiniz. Gayrimenkul alabilir, bu doğrultuda kararlar alabilirsiniz. Güneş’ in Oğlak geçişi 12. evde yalnız kalmaz istediğiniz, yatarak tedavi hastane, operasyon gündemleri, tatil, yurtdışı süreçleriniz olabilir. Hafta sonuna doğru bir projeniz sonlanabilir, yeni bir proje grup çalışması içinde olabilirsiniz. Bir dernek, vakıf, sivil toplum örgütü içinde çalışmalar yapabilirsiniz. Arkadaşlıklarınızda bazı yol ayrımları olabilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

Haftaya eğitim, seyahat, ticaret konularında fırsatlar, sosyal çevrenizden destekler görerek başlayabilirsiniz. Bir hayaliniz, bir idealinizle ilgili fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Araç alım satımı, teknolojik cihazları yenileme gündemleriniz olabilir. Hafta ortası seyahat, eğitim planlarınızda aksamalar, hukuksal konularda beklenmedik durumlar gelişebilir. Kardeşlerle ilgili problemler, ilişkilerde sıkıntılar söz konusu olabilir. Güneş’ in Oğlak geçişi hayaller, ideallerinizi yakalama fırsatı sunabilir. Yeni sosyal çevre, yeni proje içinde olabilirsiniz. Kariyerinizde değişim, yeni iş, maddi artış söz konusu olabilir. Aile üyelerinizin sağlık gündemleriyle ilgilenebilirsiniz.

PAZARTESİ

ŞANSLI BURÇLAR

AŞK

İKİZLER, ASLAN, TERAZİ, KOVA

KARİYER

KOÇ, YENGEÇ, YAY, BALIK,

PARA

BOĞA, BAŞAK, AKREP , OĞLAK

SALI

BURÇLAR BU HAFTA

KOÇ ANİ BİR SEYAHAT SENİ MUTLU EDECEK.

BOĞA BEKLEDİĞİN PARA SANA GELMEK ÜZERE.

İKİZLER ESKİ BİR AŞK KAPINI ÇALDI ÇALACAK

YENGEÇ OLMASINI BEKLEDİĞİN ŞEY SANA DOĞRU GELİYOR.

ASLAN YENİ BİR İNSANLA TANIŞMA EVET SANA DOĞRU GELİYOR. CAN SUYU MİSALİ.

BAŞAK KARİYERİN DE YENİLİK DAHA FAZLA KAZANÇ BAŞARI SENİN.

TERAZİ HAFTAN SEYAHAT TADINDA BOL KAHKALI

AKREP EN DEĞERLİSİ KIYMET VERİLENİ SENSİN. SEVİLDİĞİNİ HİSSEDECEKSİN.

YAY HİÇ OLMADIK YERDEN GELEN BİR ŞANS FIRSAT SENİN

OĞLAK AİLE BAĞLARINI DAHA KUVVETLENDİREN AİLE DEN YANA GÜZEL HABERLER SENİNLE.

KOVA BU HAFTA EN SAĞLAM KARARLAR ALAN SENSİN

BALIK EV SEN VE HUZUR HAFTAN DIŞ DÜNYADAN EPEY UZAK GEÇEBİLİR.

22.12.2023 CUMA

Önümüzdeki 1 ay Otorite eril figürler oldukça gündemimiz de olacak.

Daha çok iş odaklı olup uygulamak istediğimiz kararlar için harekete geçeceğiz.

Sınırlar, kurallar daha baskın olabilir ayrıca her zamankinden daha tasarruflu olabileceğiz.

Kimileri yalnızlığı tercih edip hayatının otoritesini sağlayıp kendi kararları ile sorumluluk alarak ilerleyebilir.

Gölge yanı ile sürekli birilerinin sorumluluğunu alabilir ve daha soğuk duyarsız bir hale gelebiliriz.

23.12.2023 CUMARTESİ

Ruh haliniz biraz değişken olabilir.

Fazla beklenti içine girmeniz ve karşılanmaması sizi biraz üzebilir.

Seyahat, sosyal medya, eğitim alanları, yurt dışı konuları ile alakalı ani kararlar duyumlar

alabilirsiniz. Hukuki konu gündemi olanlar bazı gelişmeler yaşanabilir.

24.12.2023 PAZAR

Önümüzdeki 2 gün boyunca iletişim sohbet, dedikodunun fazla olacağı bir zaman.

Uzun süredir konuşmadığınız, görüşmediğiniz kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kardeş, kuzen, komşularınız ile güzel vakit geçirebilirsiniz.

@ASTROLOGYDUYGU

DUYGU GÜNEYSU