Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

18 Kasım THY İptal Olan Uçuşlar Listesi! İstanbul Havalimanı, Sabiha Gökçen THY İptal Seferler TIKLA ÖĞREN

Hafta sonu boyunca Marmara bölgesinde etkili olacak şiddetli fırtına ve kuvvetli sağanak yağışlar nedeniyle Türk Hava Yolları seferleri iptal edildi. 18 Kasım Cumartesi günü uçuşu olan vatandaşlar iptal edilen seferleri incelemeye başladı. Peki, bugün THY uçak seferleri iptal mi? İşte 18 Kasım THY iptal olan uçuşlar listesi..

Hafta sonu boyunca Marmara

THY uçak seferleri iptal edildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika açıklaması uçak seferlerini etkiledi. 18-19 Kasım 2023 günlerinde etkili olacak kuvvetli sağanak yağış ve fırtına nedeniyle bazı seferler iptal edildi. Marmara bölgesinde hafta sonu etkili olacak hava muhalefeti nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) sefer iptali bilgisi verdi. 18 Kasım Cumartesi günü uçak bileti olan vatandaşlar saw uçuş ekranı, anadolu jet uçuş sorgulama, saw uçuş bilgi ekranı, istanbul havalimanı uçuş ekranı, thy uçuş durumu, pegasus uçuş sorgulama, pegasus uçuş durumu, sabiha gökçen uçuş bilgi ekranı, istanbul havalimanı uçuşlar, türk hava yolları uçuş durumu araştırması yaptı. Peki, THY iptal seferler hangileri? İşte merak edilen 18 Kasım THY iptal olan uçuşlar listesi..

18 KASIM 2023 CUMARTESİ THY İPTAL SEFERLER

18 Kasım AFAD son dakika mesajı geldi. Bugün etkili olacak kuvvetli sağanak yağış ve fırtına uyarısı yapan AFAD SMS’inde, “Meteoroloji’ye göre İstanbul’da yarın sağanak yağış ve tam fırtına bekleniyor. Sel, yıldırım, su baskını, çatı uçması, ulaşımda aksamalara karşı tedbirli olun” denildi. 18 Kasım Cumartesi günü için yapılan Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıklamasında ise, “Cumartesi sabah saatlerinden itibaren bölge genelinde rüzgarların kuzey ve kuzeybatı yönlerden fırtına, pazar günü sabah saatlerinde itibaren kuvvetli fırtına doğusunda yer yer tam fırtına şeklinde eseceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi. 18 Kasım 2023 tarihinde THY 40 uçuşunu iptal etti.

TÜRK HAVA YOLLARI İPTAL OLAN UÇUŞLAR

Milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alan Türk Hava Yolları son dakika açıklaması geldi. THY Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamada, İstanbul’da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle çok sayıda seferin karşılıklı olarak iptal edildiği duyuruldu. MADKOM (Meteorolojik Acil Durum Komitesi) kararına göre iç ve dış hatlarda toplam 40 sefer karşılıklı olarak iptal edildi. 18 Kasım Cumartesi günü THY uçak bileti olan vatandaşlar aşağıdaki linke tıklayarak bugünkü uçuşunun iptal olup olmadığını öğrenebilir. 18-19 Kasım 2023 tarihlerinde uçuşu olan yolcuların aşağıdaki linke tıklayarak THY’nin internet sitesinden uçuşlarını kontrol etmeleri gerekiyor.

THY İSTANBUL HAVALİMANI- SABİHAN GÖKÇEN UÇUŞ İPTALİ SORGULAMA EKRANI