Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

18 Mart Bankalar Açık Mı? 18 Mart Resmi Tatil Mi? 18 Mart Çanakkale Zaferi Hastaneler, Eczaneler, Noter Açık Mı?

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle kamu kurum ve kuruluşları açık mı araştırmaları başladı. Her yıl 18 Mart tarihinde kutlanan Çanakkale Deniz Zaferi 109. yıl dönümü nedeniyle bugün kurumlara resmi tatil mi merak edildi. Peki, 18 Mart bankalar, hastaneler, eczaneler, noter açık mı? İşte yanıtı..

18 Mart Çanakkale Zaferi

Her yıl 18 Mart günü ülkemizde büyük coşkuyla kutlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü geldi çattı. 1915 yılında başlayan Çanakkale Deniz Savaşlarının 109. yıl dönümü etkinlikleri başladı. Ulusal günlerde resmi tatil ilan edildiği Türkiye’de 18 Mart resmi tatil mi araştıran vatandaşlar bir yandan da 18 Mart bankalar açık mı sorgusu yaptı. Peki, 18 Mart hastaneler açık mı? 18 Mart eczaneler, noter açık mı? İşte yanıtı..

18 MART BANKALAR, HASTANELER, NOTER AÇIK MI?

2024 yılında 109. yıl dönümü kutlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle bugün kamuda tatil olup olmadığı sorgulandı. Ülke genelinde çeşitli törenler ve coşkulu kutlamaların Mart Pazartesi günü resmi tatil olmadığı için tüm hastaneler, bankalar ve eczaneler açık. 18 Mart Pazartesi günü tüm kurum ve kuruluşlar normal mesai saatlerinde hizmet verecek.

18 MART RESMİ TATİL Mİ?

18 Mart resmi tatil değildir. Türk ulusu için büyük önem taşıyan Çanakkale Zaferi günü yurdun dört bir yanını bayraklar kuşattı. Bu yıl 109. yıl dönümü kutlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahraman askerlerimizi anmak için törenler ve etkinlikler düzenleniyor. Kahraman Türk ordusunun Çanakkale Cephesi’nde verdiği büyük mücadele ve alınan galibiyet tüm dünya ülkelerinin güç dengelerini değiştirdi.