18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJLARI 2024: 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajları! En Anlamlı 18 Mart Mesajları ve Sözleri Resimli, Yazılı, Uzun, Kısa

Türk ulusunun en önemli günlerinden 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü yıl dönümü geldi. 18 Mart 2024 Pazartesi günü 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü mesajları araştırıldı. Birbirinden anlamlı 18 Mart mesajları ve sözleri sizler için derledik. İşte 18 Mart anma mesajları..

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJLARI 2024: 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajları! En Anlamlı 18 Mart Mesajları ve Sözleri Resimli, Yazılı, Uzun, Kısa

18 Mart Çanakkale Zaferi mesaj araştırması yapan vatandaşlar için birbirinden anlamlı anma sözleri geldi. Türkiye'nin bağımsızlık mücadelesinin dönüm noktalarından olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü kutlanmaya başladı. Yurdun dört bir yanında büyük bir coşku ile kutlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi için birbirinden özel anma mesajlarını bir araya getirdik. Milyonlarca vatandaş için sosyal medya hesaplarında paylaşabileceği 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü mesajları geldi. İşte en anlamlı 18 Mart mesajları..

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJLARI 2024: 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajları! En Anlamlı 18 Mart Mesajları ve Sözleri Resimli, Yazılı, Uzun, Kısa - Resim : 1

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJLARI

Aziz şehitlerimizin kahramanlıklarla dolu hatıraları, Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere inanarak emanet ettiği Cumhuriyetimizin yaşatılmasının en büyük teminatı olacaktır. Aziz Türk milletimizin bu onurlu günü kutlu olsun.

Milletimiz, mukaddes vatanımızın korunması için canlarını veren şehitlerini ve gazilerini hiçbir zaman unutmayacak, onların bıraktıkları kutsal mirasa, vatanımıza ve bayrağımıza onurla sahip çıkacaktır.

Tüm dünyaya Türklerin eğilmeyeceğini gösterdiğimiz büyük zaferi yıl dönümünde saygı ile anıyorum.

Son şafak, son dua! Dönmeyi düşünmediler bile... Cennet vatanın kutsal şehitleri, ruhunuz şad olsun.

Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını bu önemli günde bir kez daha anıyor, istiklal uğruna ezelden bu yana hayatını kaybetmiş tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Çanakkale geçilmedi, geçilmez!

Bir ulus ve vatan meydana getiren bu şanlı günde 18 Mart şehitlerini minnetle anıyoruz.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJLARI 2024: 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajları! En Anlamlı 18 Mart Mesajları ve Sözleri Resimli, Yazılı, Uzun, Kısa - Resim : 2

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ KAÇINCI YILI?

Türk ulusunun şanlı tarihinde önemli bir dönüm noktası olan 18 Mart Çanakkale Zaferi 1915 yılında gerçekleşti. Zaferin bu yıl yani 2024 yılı itibariyle 109. yıl dönümü kutlanıyor.